نوشته ها - صفحه 4
چگونه می توان بدون سرمایه رستوران راه اندازی کرد؟
بدیهی است که در درجه اول مردم به دلیل علاقه خود اقدام به افتتاح رستوران می کنند. در مطالب قبلی ما صحبت های معتددی راجع به رستوران منتشر کرده ایم. موضوع اصلی که به آن پرداخته شد علایق رستوران داران به غذا و نیز جمع های دورهمی است. بنابراین ما می دانیم که چرا رستوران داران میخواهند رستورانی افتتاح ادامه
حسابداری رستوران – از کجا شروع کنیم؟ | یک تجربه موفق
حسابداری رستوران مشکلات خاص خودش را دارد. ممکن است شما یک کارشناس زبده، با سابقه چندین دهه فعالیت در موقعیتهای شغلی مختلف از سرآشپز گرفته تا مدیر داخلی رستوران باشید؛ و در عین حال با حوزه تخصصی حسابداری رستوران کاملا غریبه باشید. حالا فرض کنید بنابر نیاز، علاقه یا هر دلیل دیگری می خواهید حسابداری ادامه
معضلات پرداخت در سفارش های غیرحضوری رستوران
با جهانیشدن و از بین رفتن مرزها، همچنین با توسعه جامعه مدرن و نفوذ تکنولوژی در کسبوکار، صنعت رستوران شاهد تغییرات چشمگیر و توسعه و رشد روزافزون در دهههای اخیر بوده است که این امر اهمیت مجهز بودن فعالان این صنعت به ابزارهای بهروز و کارآمد را دوچندان کرده است.رستورانداران همواره برای بقا و رشد ادامه
چگونه دکوراسیون رستوران را طراحی کنیم؟ | دکوراسیون رستوران
دکوراسیون رستورانطراحی دکوراسیون رستوران موضوعی است که بعنوان مدیر، هنگام راه اندازی رستوران باید توجه زیادی به آن داشته باشید، چراکه به شدت می تواند بر درآمد شما تاثیر داشته باشد. اما چرا موضوعی مانند نحوه طراحی دکوراسیون باید انقدر برایتان مهم باشد؟ کمی به صنعت رستوران داری فکرکنید؛ رقابت در این ادامه
7 روش برای سنجش عملکرد رستوران
اگر شما مدیریت رستورانی را بر عهده دارید می بایست بدانید معیارهای مختلفی برای سنجش عملکرد شما وجود دارد که نیازمند دنبال کردن آن ها هستید تا به مرور زمان ارزیابی های لازم را انجام دهید و از سلامت کسب و کار خود مطلع گردید. مدیران رستوران با بررسی منظم معیارهای سنجش عملکرد می توانند روند منفی طی شده ادامه
رستوران داری | نکاتی کلیدی برای موفقیت در رستوران داری
رستوران داری یا همان مدیریت رستوران یکی از پیچیده ترین و سخت ترین مشاغل دنیای امروز است. اگر در خیابان های یک شهر بزرگ رانندگی کنید تقریبا می توانید یک رستوران را ببینید که احتمالا در سال بعد وجود نخواهد داشت. رستوران ها به دلیل ضعف در مدیریت و ضعف در تصمیم گیری صاحب رستوران اغلب با شکست مواجه می ادامه
نکاتی برای موفقیت رستوران شما در اینستاگرام | بازاریابی رستوران
بدون شک غذای خوشمزه و وسوسه کننده بهترین دلیل انتخاب یک رستوران است. یک عکس خوب و با کیفیت از غذا حتی می تواند شخصی را که تصمیم گرفته در منزل غذا بخورد را به سمت رستوران بکشاند. به همین دلیل است که 69 درصد رستوران های دنیا در اینستاگرام به بازاریابی برای رستوران خود بپردازند.اینستاگرام یک پلتفرم ادامه
خروج از صنعت رستوران داری | مهمترین دلایل شکست برخی افراد در رستوران داری
براساس آخرین تحقیقات ۵۹ درصد ورشکستگی مشاغل خدماتی در یک دوره ۳ ساله اتفاق میافتد. سال اول بیشترین احتمال شکست یعنی ۲۶ درصد را دارد ، در سال دوم ۱۹ درصد و سال سوم ۱۴ درصد احتمال ورشکستگی وجود دارد. اغلب افرادی که در صنعت رستوران داری فعالیت دارند احتمالا در طول سال های اول این سوال به ذهنشان خطور ادامه
غذای تند و تاریخچه آن
غذای تند و تاریخچه آن16ژانویه روز جهانی غذای تند است. غذای تند بیش از 6000 سال است که در رژیم غذایی انسان ها وجود دارد. بسیاری از فرهنگ ها از ادویه های تند در غذاهای روزانه خود استفاده می کردند. به عنوان مثال، فلفل کادوین یک ادویه رایج در برخی کشورهای آسیایی ، روسیه و… کاربرد فراوانی دارد.علاوه بر ادامه
بازاریابی رستوران در سال 2020 چگونه خواهد بود؟
سال جدید میلادی فرا رسید. به گفته کارشناسان، سال 2020 سال تغییرات بزرگ در علم بازاریابی است. دیگر رستوران داری به شیوه سنتی رایج نیست. رستوران ها از نرم افزار رستورانی ، شبکه های اجتماعی و… در جهت به روز شدن استفاده می کنند. بازاریابی برای رستوران نیز در مسیر رشد و تغییرات بزرگ قرار دارد. هر روز ادامه
12 اشتباهی که در بازاریابی رستوران باید از آنها پرهیز کنید
12 اشتباهی که در بازاریابی رستوران باید از آنها پرهیز کنیدشکی نیست که صنعت رستوران داری روز به روز در حال رقابتی تر شدن است. با بزرگتر شدن شهرها، افزایش سرعت زندگی شهری و همچنین رشد صنعت گردشگری، نیازهای موجود در صنایع غذایی به شدت رو به افزایش و مدام در حال تغییر است. بیشتر رستوران ها برای پاسخ ادامه
6 روش برای افزایش درآمد رستوران
درآمد رستوران تقریبا مهم ترین موضوع در رستوران داری است. ملموس ترین و اولین شاخصی که میزان موفقیت یک مدیر رستوران را مشخص می کند میزان درآمد یا سود رستوران است. به همین دلیل بسیاری از مدیران رستوران با تلاش برای افزایش فروش رستوران و یا کاهش هزینه ها سعی در افزایش سود دارند. هرچه هست شما به عنوان ادامه
راه اندازی رستوران از صفر تا صد | قسمت سوم
رستوران داری، فرایندی پیچیده و حائز اهمیت است. اینکه اولین گام ها را چطور بر میدارید و «خشت اول» را چگونه می گذارید خیلی موضوعات را تحت تاثیر قرار می دهد. طرح کسب و کار، میزان سرمایه ای که برای راه اندازی رستوران باید تامین کنید و سبکی که برای رستورانتان انتخاب می کنید؛ می تواند قیمت منو، تامین ادامه
مدیریت رستوران – 15 نکته مهم که از مدیریت رستوران باید بدانید
همانطور که در قسمت قبلی مطلب نکات مهم مدیریت رستوران خواندید، شما به عنوان مدیر رستوران تاثیر گذارترین فرد در موفقیت کسب و کارتان هستید. اگر به تازگی اقدام به راه اندازی رستوران کرده اید، توصیه می کنیم بکارگیری این نکات را از همان روزهای ابتدایی تمرین کنید. اگر هم مدیری با تجربه در اداره رستوران ادامه
راه اندازی رستوران از صفر تا صد | قسمت دوم
شاید سالهاست که در رستوران های مختلف به عنوان مدیر رستوران، حسابدار، آشپز و یا در دیگر سمت ها مشغول به کار هستید و حالا می خواهید رستوران خودتان را راه اندازی کنید. برای خیلی ها که تجربه کار کردن در رستوران را دارند ممکن است راه اندازی رستوران کاری ساده به نظر برسد. اما به هیچ عنوان این طور نیست.در ادامه
تاریخچه ساندویچ
اگر شما فست فود داشته باشید به احتمال زیاد در منوی رستوران خود می توانید با یک گزارش ساده متوجه شوید یکی از پر تقاضا ترین غذاهای مجموعه شما ساندویچ هاست. ساندویچ نام شهری در کشور انگلستان است. در قرن 18ام میلادی پادشاهان این منطق را “ارل” می نامیدند. “جان مونتاگو ارل چهارم” حاکم وقت ِ ساندویچ، ادامه
راه اندازی رستوران از صفر تا صد
راه اندازی رستوران از صفر تا صدراه اندازی رستوران از جمله ایده هایی که ممکن به ذهن هزاران نفر خطور کند. شاید این کار در ابتدا ساده به نظر می آید. اما واقعیت ماجرا اینجاست که حتی راه اندازی رستورانی کوچک با فعالیت و منوی محدود نیز سختی ها و چالش های خاص خود را دارد. در طول مراحل راه اندازی رستوران ادامه
آشنایی با تجهیزات رستوران ایتالیایی
راه اندازی و تجهیز رستوران با توجه به منو و نوع غذایی که پخت می کند متفاوت است. به طور کلی هر رستورانی باید طبق تعرفه وزارت بهداشت و اماکن دارای تجهزات کافی در زمینه کاری خود باشد. تجهیزات رستوران ایتالیایی تفاوت بسیاری با تجهزات رستوران سنتی و یا تجهیزات فست فودی دارد. تفاوت اصلی در تجهیزات ادامه
راهنمای خرید تجهیزات رستوران | نکاتی که باید قبل از خرید تجهیزات رستوران بدانید
رستوران داری شغلی پر مسئولیت است که با سلامت مردم ارتباط دارد. عده زیادی وارد این حرفه می شوند ولی تعداد انگشت شماری می توانند مسئولیت خطیر راه اندازی و اداره رستوران را به درستی انجام دهند. برای موفقیت و تداوم فعالیت در هر کسب و کاری باید اصول اولیه آن را فراهم کرد. راه اندازی رستوران بدون تهیه و ادامه
مهم ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی کدامند؟
راه اندازی رستوران یکی از شغل های جذاب است که بسیاری از افراد را وسوسه می کند. ورود به دنیای بزرگ کترینگ، آشپزخانه، رستوران اصلا کار ساده ای نیست. هزینه های اولیه برای راه اندازی و تجهیزات رستوران بسیار بیش از چیزی است که تصورش را می کنید. هزینه خرید یا اجاره محل، هزینه لوازم پذیرایی و مبلمان محل، ادامه
چگونه یک رستوران راه اندازی کنیم؟
39 سوالی که باید قبل از راه اندازی رستوران از خودتان بپرسیداین مطلب به درخواست چند تن از مخاطبان جهت تهیه چک لیستی برای راه اندازی رستوران تهیه شده است. این لیست به شما کمک می کند تا جهت یک برنامه ریزی خوب برای شروع و رشد رستوران خود اقدامات لازم را انجام دهید.بر اساس یک مطالعه منتشر شده در مجله ادامه
3 ایده هوشمندانه برای شروع یک رستوران برای تازه کاران
ایده های کارآمد در شروع کار و راه اندازی رستوران نوپا و برآورد هزینه ها ادامه
راه اندازی رستوران
چرا برخی افراد اقدام به راه اندازی رستوران می کنند؟همانطور که رستوران داران می دانند راه اندازی رستوران اصلا کار ساده ای نیست. در کنار دو موضوع مهم یعنی داشتن برنامه ای قوی برای کسب و کار و نیز یافتن محلی مناسب برای رستوران، کارهای زیاد دیگری می بایست انجام شود. علی رغم وجود این موانع و سختی ها ادامه
با وظایف مدیریت رستوران بیشتر آشنا شویم
راهنمای افرادی که می خواهند مدیر رستوران شوند ادامه