نوشته ها - صفحه 3
چگونه تکنولوژی مرتبط با آماده کردن قهوه در حال تغییر تجربه ی رفتن به کافه می باشد
داخل مجتمع تفریحی و تجاری چهار طبقه Metroen در سانفرانسیسکو، خریداران مجبور نیستند دور و بر استارباکس وقت خود را تلف کنند و برای گرفتن یک فنجان نوشیدنی در صف طویل جمعیت که در انتظار آماده کردن قهوه توسط باریستایی که سرش به شدت شلوغ است منتظر بمانند. در X Cafe یک کیوسک در طبقه اول وجود دارد که ادامه
راه اندازی رستوران، مدیریت هزینه های ناخواسته و اضافی
هزینه های دریافت و اخذ مجوزها، هزینه های ساخت و ساز، طراحی و چیدمان فضا، هزینه های اضافی مواد غذایی و بودجه بندی مالی از جمله مواردی هستند که می توانند در صورت عدم مدیریت صحیح، راه اندازی رستوران را برای شما تا جایی سخت و دشوار کنند که با ورشکستگی در مراحل ابتدایی روبرو شوید. در ادامه این مطلب با ادامه
چگونه یک رستوران راه اندازی کنیم
کارآفرینان حرفه ی غذا و رستوران اغلب در رویای راه اندازی یک رستوران و تبدیل علاقه ی خود به حرفه ای جهت افزایش سود مالی هستند. البته ، شما می دانید که برای شروع کار حتما باید یک مکان مناسب در نظر گرفته باشد، یک منوی جذاب برای مشتریان همیشگی خود داشته باشید، کارمندان خوبی را انتخاب کنید و قبل از ادامه
راهنمای طراحی منو: 6 پیشنهاد ساده برای طراحی منوی رستوران
این مطلب یکی از مهم ترین راهنمایی های ما برای شماست تا افرادی که اکثر اوقات بیرون غذا می خورند و به رستوران شما می آیند را راضی کنید. این عرضه ی رستوران شما برای تمام چیزهایی است که به مشتری پیشنهاد می دهد. آن منوی رستوران است.رستوران شما ممکن است غذاهای استثنایی سرو کند، اما ممکن است اگر آنها را ادامه
کسب و کار کافه داری: سه قدم برای رهبری کردن به جای مدیریت کردن
دو واژه ی مدیریت و رهبری، کلید هایی هستند که به شما کمک می کنند متوجه شوید تا چه اندازه خوب در حال گرداندن کافی شاپ خود هستید. مدیران استارباکس بعد از شش سال کار کردن در آنجا، و آموزش دیدن و وارد شدن به دنیای قهوه ها، متوجه شدند که بسیاری اوقات مالکین کافه ها مدیرانی را استخدام می کنند که تنها کار ادامه
10 پیشنهاد ویژه برای راه اندازی کافی شاپ
شما میخواهید یک کافی شاپ راه اندازی کنید؟ این خبر خوبی است! وارد این شغل شدن بسیار عالی است(این نکته واقعا حقیقت دارد)! بنابر گفته ی مجله ی آلگرا، بازار کلی کافی شاپ در سال 2017، 24.061 خروجی داشته است و 9.6 میلیون پوند فروش کل کافی شاپ ها بوده است. این ارقام نشان دهنده ی 7.7% رشد در خروجی و 7.3% ادامه
اگر می خواهید کافی شاپ راه اندازی کنید این مطلب را بخوانید
ما میدانیم که شما میخواهید یک کسب و کار راه اندازی کنید بدلیل اینکه به مردم، قهوه و کیک ها و ساندویچ ها و سرویس رسانی به مشتریان علاقه مند هستید. این بسیار فوق العاده است! اما شما همچنین میخواهید یک کسب و کار پیچیده و سخت راه اندازی کنید و بسیار برای شما مهم است که بتوانید آن را کنترل کنید و بدانید ادامه
4 چالش رایج در مدیریت کافی شاپ و چگونگی شناسایی آنها
راه اندازی و اداره کردن کافی شاپی برای خودتان هرگز کار راحتی نخواهد بود. ما کاملا به این نکته آگاه هستیم. در کنار تمامی کارهای مرتبط با علامت تجاری و کارهای ناتمام کاغذی که مجبور به پیشرفت در انجام آن هستید، چالش های دیگری نیز وجود دارد که با آنها روبه رو خواهید شد، که شمار بسیاری از آنها وجود دارد ادامه
صندوق فروشگاهی و مزایای استفاده از آن
صندوق فروشگاهی، نقطه عطف در هر کسب و کاری به شمار می رود. یکی از بهترین راهکارهای بهبود ارائه خدمات به مشتریان، ایجاد راهی برای پرداخت آسان می باشد. صندوق فروشگاهی سبب ایجاد یک محیط کاملا ایده آل برای مشتریان می گردد و لذت خرید و انجام تراکنش را برای آنان تداعی می کند. به این ترتیب بسیاری از امور ادامه
11 روش برای مدیریت بهتر فضای رستوران | بخش دوم
در بخش اول گفتیم که هزینه بدست آوردن مشتری جدید 5 الی 6 برابر هزینه نگهداری مشتری فعلی است و خیلی به صرفه تر است که رستوران ها تمرکز خود را بر حفظ مشتریان فعلی قرار دهند. یکی از راه های حفظ مشتری، خلق تجربه خاص و منحصربفرد برای اوست. عنوان کردیم که راز موفقیت 70 درصد رستوران هایی که در بازار رقابتی ادامه
11 روش برای مدیریت بهتر فضای رستوران | بخش اول
زمانی که حوصله ی پختن غذا را ندارید و دلتان می خواهد از خانه بیرون بروید چه کار می کنید؟ شما به یک رستوران برای غذا خوردن می روید. طبق یک نظرسنجی در سال 2020، آمریکایی ها بطور متوسط چهار بار در هفته را بیرون از منزل غذا صرف می کنند. همچنین در حال حاضر، آمریکایی ها در رستوران ها دو میلیون دلار بیشتر ادامه
8 نکته در طراحی داخلی کافی شاپ که مشتریان شما را دوباره بازمی گرداند | بخش اول
تصور کنید تصمیم دارید با خانواده یا بهترین دوست خود، شبی را بیرون از منزل غذا صرف کنید. شما به شدت منتظر این شب بوده اید، چرا که قرار است کافه ی جدید را امتحان کنید. انتظارات شما بسیار بالا است و پیش بینی کرده اید که زمان بسیار خوبی را پیش رو داشته باشید. در نهایت وقتی وارد کافه میشوید، میبینید که ادامه
بازاریابی رستوران ها چه تغییراتی داشته است؟
امروزه تغییری در روش تبلیغات رستوران ها به وجود آمده است. در مقایسه با قبل رستوران ها تمرکز بیشتری بر روی رسانه های اجتماعی و موتورهای جست و جو داشته اند. اما نکته جالب این است که 41% رستوران ها عملکرد خود را در جهت جذب و نگهداری مشتری قرار داده اند که بارها نیز در وبلاگ بیان شده است حفظ مشتری یک ادامه
هشت نکته ای که می تواند خدمات شما به مشتریان را بهبود دهد | قسمت دوم
در قسمت قبل اشاره کردیم که ارائه خدمات خوب به مشتریان به اندازه کیفیت غذایی که ارائه می شود اهمیت دارد. گفتیم که اگر خدمات ارائه شده توسط رستوران شما عالی باشد، احتمال اینکه مشتریان شما به مشتری دائمی تبدیل شوند چهار برابر افزایش پیدا می کند. سپس سه نکته را درباره روش های افزایش سطح خدمات ارائه ادامه
هشت نکته ای که می تواند خدمات شما به مشتریان را بهبود دهد – قسمت اول
بسیاری از رستوران داران و کارکنان آن ها تصور می کنند کیفیت یک رستوران تنها به غذای آن بستگی دارد. تحقیقات اخیر نشان می دهد که خدمت رسانی به مشتریان رستوران به اندازه کیفیت غذای رستوران از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. این تحقیقات نشان داد زمانی که رضایت مشتری ایجاد شود میزان مشتری های ثابت ادامه
مهم ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی کدامند؟
راه اندازی رستوران یکی از شغل های جذاب است که بسیاری از افراد را وسوسه می کند. ورود به دنیای بزرگ کترینگ، آشپزخانه، رستوران اصلا کار ساده ای نیست. هزینه های اولیه برای راه اندازی و تجهیزات رستوران بسیار بیش از چیزی است که تصورش را می کنید. هزینه خرید یا اجاره محل، هزینه لوازم پذیرایی و مبلمان محل، ادامه
آشنایی با تجهیزات رستوران ایتالیایی
راه اندازی و تجهیز رستوران با توجه به منو و نوع غذایی که پخت می کند متفاوت است. به طور کلی هر رستورانی باید طبق تعرفه وزارت بهداشت و اماکن دارای تجهزات کافی در زمینه کاری خود باشد. تجهیزات رستوران ایتالیایی تفاوت بسیاری با تجهزات رستوران سنتی و یا تجهیزات فست فودی دارد. تفاوت اصلی در تجهیزات ادامه
چرا رستوران ها شکست می خورند؟ | 6 دلیل شکست رستوران ها
چرا رستوران ها شکست می خورند و چگونه می توانید از اشتباهات آن ها اجتناب کنیدصنعت رستوران داری کسب و کار پیچیده و مشکلی است. احتمالا شنیده اید که نقل قول است که بیشتر رستوران های جدید حتی در سال اول تاسیس شان دوام نمی آورند. در واقع، این حقیقت مطالعه ای است که در دانشگاه اوهایو انجام شده است. این ادامه
چگونه کارکنان رستوران را مدیریت کنیم | قسمت دوم
در قسمت قبل درباره تیم و مدیریت آن در رستوران صحبت کردیم. گفتیم که کار تیمی در رستوران خاص است و افراد علاوه بر اینکه نیاز است تا وظیفه خود را به درستی انجام دهند، در مواقع ضروری به کمک دیگر اعضای رستوران نیز بشتابند. همچنین این بحث را انجام دادیم که بازده همیشه معیار خوبی برای سنجش عملکرد افراد ادامه
چگونه کارکنان رستوران را مدیریت کنیم | قسمت اول
برای اینکه رستوران شما موفق شود نیاز است مدیری داشته باشید که کارکنان رستوران را مدیریت کند و تیم های موفق ایجاد نماید. هر تیمی باید یک مدیر داشته باشد. حالا این فرد می تواند خود شما باشید یا فردی که شما او را استخدام می کنید. مدیر باید با ویژگی ها و توانایی هایی آشنا باشد تا بتواند کارکنان رستوران ادامه
راهنمای خرید تجهیزات رستوران | نکاتی که باید قبل از خرید تجهیزات رستوران بدانید
رستوران داری شغلی پر مسئولیت است که با سلامت مردم ارتباط دارد. عده زیادی وارد این حرفه می شوند ولی تعداد انگشت شماری می توانند مسئولیت خطیر راه اندازی و اداره رستوران را به درستی انجام دهند. برای موفقیت و تداوم فعالیت در هر کسب و کاری باید اصول اولیه آن را فراهم کرد. راه اندازی رستوران بدون تهیه و ادامه
با وظایف مدیریت رستوران بیشتر آشنا شویم | راهنمای افرادی که می خواهند مدیر رستوران شوند
مدیریت رستوران از مشاغل بسیار حساس و پرمشغله ای به شمار می آید که برای انجام صحیح آن نیاز به دانش و مهارت خواهد بود. مدیر رستوران با داشتن مهارت های کافی می تواند بر تمام بخش های رستوران نظارت داشته باشد. برخلاف باور عموم داشتن یک رستوران پر درآمد و خوب کار ساده و آسانی نخواهد بود زیرا مدیریت آن ادامه
39 سوالی که باید قبل از راه اندازی رستوران از خودتان بپرسید
این مطلب به درخواست چند تن از مخاطبان وبلاگ ما جهت تهیه چک لیستی برای راه اندازی رستوران تهیه شده است. این لیست به شما کمک می کند تا جهت یک برنامه ریزی خوب برای شروع و رشد رستوران خود اقدامات لازم را انجام دهید.بر اساس یک مطالعه منتشر شده در مجله Cornell Hospitality Quarterly، تقریبا 60 درصد از ادامه
مدیریت کارکنان در رستوران های کوچک
اگر در زمان ناهار یا شام از خیابان های شهر عبور کنید امکان ندارد با شلوغی جلوی برخی رستوران ها مواجه نشوید. البته در میان آن ها نیز رستوران های دیگری را نیز مشاهده خواهید کرد که بسیار خلوت هستند و مردم در آن ها رفت و آمد ندارند. آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چرا برخی خیلی شلوغ هستند و برخی ادامه