نوشته ها - صفحه 7
نکات مهم برای خرید دستگاه وافل ساز
وافل یک خمیر ترد و شیرین است که به بیسکوئیت بیشباهت نیست و به دو صورت سنتی و صنعتی تولید میشود. امروزه وافل ها در کافی شاپ ها و رستوران ها به عنوان دسر، میان وعده و صبحانه طرفداران بسیاری پیدا کرده اند. این خوراکی به پنکیک بسیار شباهت دارد، و میتواند صبحانهی شما را دلچسپ تر و متنوع تر کند. ادامه
طرز تهیه لیموناد نعنایی
مواد لازم لیموناد نعنایی2 تا 4 قاشق برگ نعنای تازه و خرد شده8 فنجان آب سرد4 فنجان آّب جوش1 فنجان شکر1 قوطی 170 گرمی عصاره لیمونادنیم فنجان میکس تی آمادهطرز تهیه لیموناد نعنایی1. در کاسه ای، آب جوش، شکر، چای و برگ نعنارا مخلوط کنید و بگذارید 15 دقیقه بماند.2. آب سرد و لیموناد را اضافه کنید و با یخ ادامه
طرز تهیه میلک شیک شکلاتی سرد
میلک شیک چیست؟به طور کلی، میلک شیک نوعی نوشیدنی شیرین و خنک است که از ترکیب بستنی، شیر پرچرب و انواع طعمدهندهها مثل شربت، میوه و سس میوه تهیه میشود و البته معنای لغوی میلک شیک، شیر زدهشده است. برای تهیه میلک شیک خانگی میتوان از دستگاه مخلوطکن استفاده کرد اما عموما در کافیشاپها میلک شیک را ادامه
روش صحیح دم کردن انواع قهوه
نوشیدنی قهوه را می توان به صورت های مختلف دم کرد.این روش ها را به چهار دسته کلی تقسیم بندی نموده اند که تفاوت آن ها تنها به این نکته بستگی دارد که چگونه آب را به قهوه اضافه می کنند.اول : جوشاندن دوم : تحت فشار قرار دادن سوم : کمک گرفتن از نیروی جاذبه چهارم : خیس کردن جوشاندن : یکی از روش های قدیمی ادامه
خواص کاپوچینو و طرز تهیه کاپوچینو ایتالیایی خوشمزه در منزل
کاپوچینو چیست؟کاپوچینو نوعی نوشیدنی قهوه ایتالیایی است که از ترکیب شیر گرم، قهوه اسپرسو و کف شیر بخار داده شده تهیه می شود.کاپوچینو فواید زیادی برای بدن دارد که ما در این مقاله به طور کامل خواص کاپوچینو را برای سلامتی، لاغری، دیابت و کبد چرب شرح داده ایم.همچنین با روش تهیه کاپوچینو خوشمزه و اصیل ادامه
آیا اضافه کردن شکر به قهوه مفید است؟
ریختن شکر داخل قهوه تلخ همانطور که همه ما میدانیم، شکر مادهای مضر برای سلامتی انسان است اما برخی از افراد تحمل طعم تلخ قهوه را ندارند از این رو به قهوه خود شکر اضافه میکنند. اکنون میخواهیم بدانیم که افزودن شکر به قهوه از نظر حرفهای ها چگونه است. چرا شکر از نظر قهوه چنین منفور است؟قهوه مادهی ادامه
طرز استفاده از فرنچ پرس برای تهیه ی دمنوش،قهوه و کف شیر
طرز استفاده از فرنچ پرس برای تهیه ی دمنوش،قهوه و کف شیرفرنچ پرس وسیله ای بسیارساده و کاربردی است که با استفاده از آن میتوانید چای، دمنوش، قهوه والبته کف شیر درست کنید.فرنچ پرس از یک مخزن، صافی، اهرم و درب تشکیل شده است که درب، صافی واهرم به هم متصل هستند و برای جداسازی مواد از قهوه و یا دمنوش ادامه
آیا قهوه کشور های مختلف با یکدیگر متفاوت اند؟
آیا قهوه کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوتاند؟همیشه در ذهن افرادی که با نام کشورهای مختلف قهوه روبرو میشوند، این سوال مطرح میشود که آیا واقعا قهوه کشورهای مختلف با یکدیگر تفاوتی دارند؟ چرا باید چنین تفاوتی وجود داشته باشد؟ در این صورت کدام قهوه بهتر است؟ برزیل یا کلمبیا، کنیا یا اتیوپی؟ در این ادامه
کاپینگ قهوه coffee cupping چیست؟
کاپینگ قهوه یا همان چشیدن قهوهیک سنت قدیمی در اروپا و آمریکا است و در اواخر قرن ۱۹ میلادی و در موج اول قهوه ؛ در آمریکا به یک کار و عملیات استاندارد در صنعت قهوه تبدیل گشت . کاپینگ قهوه یک کار عملی برای امتحان کردن و ارزیابی طعم و عطر قهوه دم شده می باشد . با توجه به اینکه کاپینگ یک کار تخصصی و ادامه
معرفی انواع قهوه
قهوهقَهوه نوعی نوشیدنی رایج است که از دانههای بوداده و آسیابشدهٔ گیاه قهوه به دست میآید. گیاه قهوه بومی مناطق نیمهگرمسیری آمریکا و برخی از جزایر جنوب و جنوب شرق آسیا است،این گیاه از آفریقا به سایر نقاط جهان پراکنده شد و در حال حاضر در بیش از ۷۰ کشور کشت میشود که در درجهٔ اول مناطق استوایی ادامه
بهترین نکات برای تمیز کردن یخچال های صنعتی(نحوه نگهداری تجهیزات)
یخچال های صنعتی در اکثر آشپزخانه های صنعتی قلب آشپزخانه به شمار می آید.نگهداری مواد غذایی در دمای مناسب یک امر مهم و حیاتی در آشپزخانه ها است.یکی از نگرانی های اصلی آشپزخانه های صنعتی جلوگیری از خراب شدن مواد غذایی است.یخچال صنعتی یکی از مهم ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی محسوب می شود.لازم به ذکر ادامه
آشنایی با عناصر و مواد تشکیل دهنده قهوه
۱ – آب ( Water )بهترین حلال برای قهوه که باعث می شود عطر و رایحه و همچنین روغن های قهوه در آن حل شوند . بیشترین حجم از قهوهای که مینوشید را آب تشکیل میدهد. در واقع یک فنجان قهوهی باکیفیت از ۹۸٫۷۵ درصد آب و ۱٫۲۵ درصد مواد قابل حل دیگر تشکیل شده است. ۲ – اتیل فنول ( Ethylphenol )این ماده رنگ ادامه
انواع قهوه: ۱۵ نوع قهوه و طرز تهیه آنها که باید امتحان کنید
قهوه یکی از کالاهای برتر جهان است به حدی که صادرات انواع قهوه در جهان در ماه ژوئن سال گذشته به ۹.۶۹ میلیون بسته رسید. در این نوشتار با ما همراه باشید تا با انواع قهوه و ۱۵ نوع قهوه و طرز تهیه آنها کاملا آشنا شوید. “انعطافپذیری” این نوشیدنی یکی از بزرگترین دلایل محبوبیت آن است: شما میتوانید از آن ادامه
آشنایی با رشته مدیریت هتلداری
در جامعه امروزی صنعت گردشگری به دلیل گستردگی خاصی که به وجود آورده است باعث حضور پر تعداد افراد شاغل در این صنعت شده و روز به روز بر ارزش آن افزوده میشود، به گونه ای که صنعت گردشگری بزرگترین و پر مخاطب ترین صنعت در دنیا معرفی شده است.افراد شاغل در این صنعت افرادی هستند با آداب و رسوم، زبان، فرهنگ ادامه
14 اشتباه رایج موقع پختن همبرگر
یکی از بهترین غذاهای شبانه، برگر گوشت است که میتواند به همراه کمی چاشنی و لایهای پنیر و مقداری کاهو، یک وعده سالم و سبک باشد.اما برخی از مردم روش تهیه صحیح آن را بلد نیستند و با عادتهای اشتباه، لذت یک برگر آبدار را از بین میبرند. در ادامه با ما همراه باشید تا ۱۴ اشتباه رایج در این زمینه را با ادامه
تأثیر رنگ ها در طراحی رستوران
تأثیر رنگها در چیدمان رستوران روانشناسی رنگها علمی است که به رابطه میان رنگها و آدمها میپردازد. میزان تأثیر یک رنگ خاص بر حالات مردم، شیوه درک متقابل و یا حتی میزان لذت بردنشان از غذا که رابطه مستقیمی بر میزان فروش غذای یک رستوران دارد،آنقدر زیاد است که ممکن است حیرتزده شوید. با تمام این ادامه
خط تولید و پخت کنتاکی
راه اندازی فست فودخط تولید و پخت مرغ کنتاکیجهت راه اندازی فست فود ابتدا باید خطوط پخت مورد نظر خود را انتخاب کنید. یکی از خط های راه اندازی فست فود خط پخت مرغ می باشد. تجهیزات مرغ کنتاکی عبارت از:1- دستگاه کاتر مرغ Chichen Cutter دستگاه کاتر مرغ جهت برش دادن مرغ در قطعات مختلف استفاده می شود. ادامه
با فر رشنال چه غذاهایی پخته می شود؟
با فر رشنال هر کسی می تواند پخت حرفه ای را تجربه کند. فر رشنال قابلیت پخت انواع غذاها مانند تخم مرغ، گوشت، مرغ ، ماهی و انواع سبزیجات با حفظ کیفیت مواد غذایی حرارت و رطوبت را در تمامی طبقات دستگاه توزیع می کند. فر رشنال قابل استفاده در هتل ها، رستوران ها، آشپزخانه های صنعتی و کترینگ و فست فودها و ادامه