UA-124852319-1
مراحل راه اندازی فست فود و رستوران و برآورد هزینه ها

بدیهی است که یکی از مهم ترین دغدغه های کسانی که قصد راه اندازی مشاغلی مثل فست فود یا رستوران را دارند، کسب اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی انجام دادن آن کار و فرآیند می باشد. داشتن آگاهی کامل در مورد نحوه ی انجام، مراحل و میزان هزینه ی لازم باعث می شود تا روال انجام پروژه با موفقیت بیشتری طی شود. در این مقاله ی تخصصی از سری مقالات وب سایت ساتراپ تجهیز با موضوع “مراحل راه اندازی فست فود و رستوران” برخی از نکات مهم در این زمینه ذکر شده است که امیدواریم بتواند راهنمای تمامی کسانی باشد که با هدف راه اندازی فست فود و رستوران در حال تحقیق در این زمینه هستند.

 

در ابتدا لازم است به این نکته اشاره نماییم که اطلاعات بیشتر یعنی آمادگی بیشتر برای گام نهادن در یک بیزینس بسیار پر رقابت؛ پس به هر میزان که با دقت بیشتر و تحقیقات جامع تری این پروسه را آغاز نمایید، بهتر می توانید روش های موفقیت رقبا را کشف نموده و همچنین ایده هایی برای متفاوت و متمایز بودن از آن ها پیدا کنید. به یاد داشته باشید که تفاوت و تمایز و نزدیک بودن به سلیقه و نیاز مخاطبان یکی از دیگر نکاتی است که باید حتما در راه اندازی رستوران یا فست فود به آن توجه شود.

راهنمای مراحل راه اندازی فست فود

یک شغل جدید همواره دنیایی جدید را برای فرد به ارمغان می آورد و در بهترین حالت با فراهم آوردن سود آوری اقتصادی، موجب بهبود وضعیت مالی خواهد شد، اما برای وارد شدن به آن شغل چه باید کرد و چه اقداماتی را باید انجام داد؟

نکته ی اول: تحقیق و بررسی در مورد ماهیت آن بیزینس، شناخت نیازمندی ها و ملزوماتی که برای شروع آن لازم می باشد، شناخت مواردی که منجر به پیشرفت آن خواهد شد و بر روی دیدگاه مخاطب و مشتری تاثیر مثبت خواهد گذاشت.

نکته ی دوم: مشورت کردن در مورد روش هایی که باعث می شود بتوان پروسه ی راه اندازی فست فود را به بهترین شکل به انجام رساند. بهترین گزینه ها برای مشورت کردن، کسانی هستند که تجربه ی فعالیت در چنین کسب و کاری را داشته اند و با فراز و نشیب های آن آشنا هستند.

نکته ی سوم: کشف روش های بهینه سازی پروژه ی راه اندازی فست فود به لحاظ زمان، هزینه و سهولت انجام کارها، تحقیق در خصوص مزایای گرفتن امتیاز و یا نمایندگی از برندهای بزرگ و شناخته شده

نکته ی چهارم: تعیین برنامه و طرح کسب و کار به منظور سرمایه گذاری و فراهم سازی امکانات لازم برای اجرای پروژه: تعیین مکان، تامین و خرید تجهیزات لازم و ضروری

نکته ی پنجم: انجام بدون نقص تمامی مراحل مرتبط با گرفتن جواز کسب و راه اندازی فست فود به صورت قانونی

در مراحل راه اندازی رستوران به چه مواردی توجه نمایید؟

تمامی مواردی که در خصوص وارد شدن به کسب و کار فست فود ذکر شد، در مورد رستوران نیز صدق می کند و لازم است که به آن ها توجه شود، اما همیشه در زمان انجام دادن یک کار مهم بسیاری از نکات جزیی می تواند نقش اساسی و کلیدی در کسب نتیجه ی دلخواه داشته باشد؛ برای مثال توجه بیشتر به بازار هدف و مخاطبان یک کسب و کار می تواند زمینه ساز فراهم نمودن مواردی باشد که موفقیت را تضمین می کنند. فهمیدن اینکه چه نوع خدمات و سرویس، چه سبکی از دکوراسیون و چه نوعی از غذاها و منوی غذایی یک رستوران برای چه قشری از مخاطبان جذابیت دارد، یکی از نکاتی است که در پروسه ی راه اندازی رستوران باید به طور قطعی مد نظر قرار داده شود. در ادامه به طور خلاصه به مهم ترین نکات لازم در این خصوص اشاره شده است:

  • تعیین محل جغرافیایی مورد نظر برای بر پا کردن کسب و کار فست فود یا رستوران داری
  • توجه به سطح فرهنگی و اقتصادی مردم ساکن آن منطقه به منظور تعیین قیمت ها و یا حتی نوع غذاهای قابل ارائه
  • شناسایی سایر افراد و رقیبانی که در این زمینه فعال هستند؛ به منظور استفاده از نقاط قوت آن ها و کشف نقاط ضعف که در نهایت موجب تکامل یافتن ایده های شما خواهد شد.
  • تامین نیروی کار و استخدام آنان، تبلیغات گسترده قبل و بعد از راه اندازی رستوران یا فست فود به روش های گوناگون به جهت شناساندن و معرفی کسب و کار خود به عموم مردم

برآورد هزینه راه اندازی فست فود و رستوران

تخمین هزینه های احتمالی در یک پروژه باعث می شود تا بتوان به نحو احسن سرمایه ی موجود را مدیریت نمود. اگر قبل از راه اندازی یک کسب و کار وقت و زمان کافی برای تعیین کردن میزان هزینه های اصلی و جانبی صرف نشود؛ قطعا با مواردی مواجه خواهید شد که در طول پروژه خرج های اضافی و اقدامات نسنجیده ای را به وجود می آورد؛ پس در صورتی که می خواهید از ابتدا درست و بدون اتلاف وقت و هزینه ی اضافی پیش بروید، پیشنهاد می کنیم که با کارشناسان گروه ما مشاوره نمایید. برآورد هزینه راه اندازی فست فود و رستوران یکی از مهم ترین بخش های این پروسه است؛ زیرا باعث می شود تا کارفرما به یک شناخت کلی در مورد آنچه که لازم است برسد و سپس بر اساس بودجه ای که در اختیار دارد، بهترین تصمیم را بگیرد.

موفقیت در این پروژه نیازمند آموزش و برنامه ریزی دقیق و جامع است. به یاد داشته باشید که شما با وارد شدن به چنین بیزینس هایی مجموعه ای از رقبا را به صورت روزانه در کنار خود خواهید داشت؛ پس باید حرفه ای عمل نمایید. شما به عنوان کارفرما قبل از راه اندازی رستوران یا فست فود موظفید برخی از مسایل را به درستی تحلیل نمایید:

موقعیت فعلی کسب و کار و بازار مخاطبان، برآورد هزینه ها، تعدد رقبا، هدف اصلی از ایجاد چنین شغلی، برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت، ابزارها و امکانات موجود و غیره، سنجش تمامی این موارد برای دستیابی به یک برنامه ریزی کامل به منظور راه اندازی رستوران و فست فود ضروری می باشد.

برآورد هزینه راه اندازی فست فود

همانطور که گفتیم شما برای فعالیت در چنین حرفه ای، باید نسبت به آن آگاهی داشته باشید و به خوبی ارزیابی کرده باشید که چه مواردی شامل برآورد هزینه ها خواهد شد؟ برخی از این موارد در ادامه ی این مطلب بیان شده اند.

  • قطعا منو و تنوع غذایی موضوعی جداگانه است اما اینکه برای درست کردن انواع فست فود به چه مواد اولیه ای نیاز خواهد بود و این مواد اولیه چگونه باید تامین شوند و به چه میزان هزینه ساز هستد؛ موردی است که تنها زمانی مشخص می گردد که دید عمیق تری نسبت به قضیه داشته باشید.
  • در هنگام برآورد هزینه راه اندازی فست فود، محل و منطقه ی جغرافیایی آن بسیار مهم است. بدیهی است که اگر کسب و کار خود را در محله ای پر رفت و آمد که ساکنین آن وضع اقتصادی بهتری دارند، بر پا نمایید؛ میزان فروش بالاتری نیز خواهید داشت. اگر موقعیت جغرافیایی کسب و کارتان در داخل شهر باشد و به مراکزی مثل مدارس، دانشگاه ها، مجتمع های تجاری و خرید و …. نزدیک تر باشد نیز بهتر است.
  • یکی دیگر از موارد مهم در برآورد هزینه راه اندازی فست فود امکاناتی است که شما می خواهید به مشتریان ارائه دهید؛ برای مثال ویژگی های خاصی را در دکوراسیون داخلی و محیط درونی پیاده سازی نمایید و یا پارکینگ اختصاصی داشته باشید؛ بنابراین به هر میزان که این امکانات افزایش یابد شما نیازمند متراژ بیشتری از ملک هستید و قطعا هزینه ی خرید، اجاره یا رهن مکانی مناسب برای راه اندازی فست فود، بیشتر خواهد شد.
  • سنجش تعداد پرسنل مورد نیاز برای بخش آشپزخانه، سالن و صندوق در چنین کسب و کاری نیز مهم است؛ چون در نهایت باید برای هر یک از این افراد حقوق و مزایایی در نظر بگیرید

برآورد هزینه راه اندازی رستوران

از جمله بهترین روش های کمک کننده برای اینکه بتوانید تا حدودی تعیین نمایید که آیا بودجه ی مالی شما برای بر پا نمودن یک رستوران کافی است یا خیر؛ صحبت کردن و گرفتن مشاوره از کسانی می باشد که در این حوزه فعالیت داشته اند یا هم اکنون صاحب رستوران یا فست فود هستند. شما به عنوان صاحب یک کسب و کار باید قبل از پیاده سازی پروژه  به یک دید کلی برسید که در این حرفه ، بعد از گذشت چه مدت زمانی سرمایه ی اولیه خود را باز خواهید یافت؛ این موضوع نیز یکی از مسایل مهمی است که ذهن کسانی را که به دنبال برآورد هزینه راه اندازی رستوران هستند، به خود مشغول می سازد.

برای اینکه بتوانید در مدت زمان مناسب تری اطلاعات لازم برای فعالیت در این بیزینس پر طرفدار را کسب نمایید، پیشنهاد می کنیم که با گروه ساتراپ تجهیز در تماس باشید.