راه اندازی فست فود
خط تولید و پخت مرغ کنتاکی
جهت راه اندازی فست فود ابتدا باید خطوط پخت مورد نظر خود را انتخاب کنید. یکی از خط های راه اندازی فست فود خط پخت مرغ می باشد.
تجهیزات مرغ کنتاکی عبارت از:
1- دستگاه کاتر مرغ Chichen Cutter
دستگاه کاتر مرغ جهت برش دادن مرغ در قطعات مختلف استفاده می شود. یکی از بهترین کاتر های مرغ کاتر بایرو (Biro)
می باشد که محصول کشور آمریکا است. دستگاه کاتر مرغ از مهم ترین تجهیزات کنتاکی می باشد.
دستگاه مرینیتور جهت طعم و مزه دادن به مرغ ها استفاده می شود و همانطور که از نامش پیداست دستگاه مرینیتور جهت مرینیت کردن یا سس زدن مرغ مورد استفاده قرار می گیرد که در برندهای مختلف خارجی و ایرانی موجود می باشد.
پس از مزه دار کردن مرغ ها نوبت پودر سوخاری است. دستگاه بردینگ جهت اضافه نمودن آرد سوخاری به مرغ ها مورد استفاده قرار می گیرد. میزهای بردینگ در دو مدل سینگل (تک لگنه) و دبل (دو لگنه) موجود می باشد. موتور این میزها تولید کمپانی AYR KING آمریکا می باشد.
4- دستگاه سوخاری هنی پنی Henny Penny
اولین دستگاه پخت مرغ تحت فشار دستگاه سوخاری هنی پنی می باشد. این دستگاه جهت سرخ کردن مرغ ها استفاده می شود و تولید کشور آمریکاست و در مدل های 4هد و 8هد در دو مدل گازی و برقی در بازار ارائه می گردد.
این دستگاه اصلی ترین دستگاه خط تولید کنتاکی و بسیار پرکاربرد می باشد.
5- دستگاه هلدینگ یا گرمخانه مرغ هنی پنی Holding Henny Penny
پس از سرخ کردن مرغ ها جهت گرم نگه داشتن مرغ طبخ شده می توان از هلدینگ مرغ استفاده کرد. این گرمخانه در دو مدل 5 سینی و 10 سینی توسط شرکت هنی پنی آمریکا تولید می شود.
6- دیسپلی مرغ (Display) یا ویترین کنتاکی هنی پنی
جهت فروش مرغ کنتاکی مرغ های گرم داخل دیسپلی که معمولاً پشت کانتر قرار می گیرد، چیده می شود. دیسپلی مرغ در برندها و ابعاد مختلف متناسب با فضای مشتری توسط شرکت ساتراپ ارائه می گردد.
با کلیک بر روی هر آیتم به اطلاعات فنی دستگاه موردنظر دسترسی خواهید داشت.