UA-124852319-1
تجهیزات مورد نیاز کافی شاپ

تجهیزات کافی شاپ

باز کردن یک کافی شاپ می تواند یک سرمایه گذاری سرگرم کننده و هیجان انگیز باشد. فرض کنید شما مراحل اولیه، از جمله پیدا کردن یک مکان عالی و تامین بودجه را مشخص کرده اید، گام بعدی خرید تجهیزات کافی شاپ است. خرید تجهیزات مناسب به شما کمک خواهد کرد، نوشیدنی های خوشمزه با کیفیت بالا تهیه کنید. به گونه ای که مشتریان خود را وادار به بازگشتن به کافی شاپ خود کنید.

سوالی که پیش می آید این است که از کجا و با چه شناختی اقدام به خرید تجهیزات کافی شاپ کنید. آیا شناخت کافی از این تجهیزات دارید؟ آیا هزینه های احتمالی را پیش بینی کرده اید؟ در این مقاله سعی شده است به برخی از این پرسش ها پاسخ داده شود.

 

راهنمای خرید تجهیزات کافی شاپ

تجهیزات کافی شاپ به دو دسته اصلی تقسیم می‌شوند: دسته اول تجهیزات صنعتی و بزرگ که شامل اسپرسو ، دستگاه بلندر و… تجهیزات جانبی مانند تخته کار، تمپر، ناک باکس و … هستند. هرکدام بسته به نوع نیاز از سوی مشتریان تهیه می شوند. در اینجا به برخی از تجهیزات پایه کافی شاپ اشاره می شود. با ما همراه باشید.

۱-گرایندر یا آسیاب قهوه

اولین قدم و اصلی ترین قدم در آغاز راه اندازی کافی شاپ، خرید دانه‌های قهوه است که نشان دهنده هویت کافه شما و کیفیت منویی است که به مشتری ارائه می‌دهید. باید قهوه را قبل از دم کردن آسیاب کنیم تا یک فنجان قهوه با عطر و بوی تازه آماده شود. برای بدست آوردن یک فنجان قهوه‌ی خوب شما باید بسته به طرز تهیه قهوه مورد علاقه‌تان میزان آسیاب قهوه خود را تنظیم کنید. در این قسمت انواع آسیاب قهوه های رایج متناسب با تجهیزات کافی شاپ را به اختصار معرفی میکنیم.

 

آسیاب دندانه‌ای: آسیاب‌های دندانه‌ای بر دو نوع هستند؛ یک، آسیاب دندانه‌ای صفحه‌ای Flat Burr Grinder و دو، آسیاب دندانه‌ای قیفی Conical Burr Grinder. یک مخزن در بالای دستگاه قرار می‌گیرد که دانه‌های قهوه را داخل آن می‌ریزیم، سپس با روشن کردن دستگاه و به کار انداختن زمان‌سنج آن، دانه‌های قهوه در دسته‌های جداگانه (و نه به صورت یک‌جا) بر حسب میزان قهوه‌ی مورد نیاز از دندانه‌های فلزی آسیاب عبور می‌کنند و پودر می‌شوند، پودر به‌دست‌آمده نیز به داخل ظرفی که در پایین دستگاه قرار دارد می‌ریزد.

آسیاب دندانه‌ای مخصوص اسپرسو: این آسیاب‌ها در واقع نسخه‌ی تخصصی‌تر آسیاب‌های دندانه‌ای متداول هستند. به کمک این نوع آسیاب‌ها می‌توان درجه‌ی ریزی و یا درشتی پودر به‌دست‌آمده را به خوبی بر حسب فشار آبی که قرار است از میان پودر عبور کند تنظیم کرد.

آسیاب تیغه‌ای برقیاین آسیاب از دو تیغه‌ی فلزی ساخته شده که توسط موتور الکتریکی کوچکی به حرکت درمی‌آیند و با سرعت بسیار بالا در پایین ظرفی شبیه به فنجان می‌چرخند و دانه‌های قهوه را به قطعات کوچک‌تر تبدیل می‌کنند. در این آسیاب برای کنترل درجه‌ی درشتی پودر به‌دست‌آمده باید مدت زمانی که دانه‌ها بین تیغه‌ها قرار دارند را کم یا زیاد کرد به همین علت برای افزایش دقت هنگام کار کردن با آسیاب تیغه‌ای باید حتماً از زمان‌سنج استفاده کنید. 

سرعت چرخش موتورهر چه سرعت چرخش موتور آسیاب‌های دندانه‌ای پایین‌تر باشد آسیاب‌ها بهتر و گران‌قیمت‌تر خواهند بود. چراکه اگر موتور آن‌ها با سرعت بالایی بچرخد و در نتیجه دندانه‌ها نیز سریع‌تر بچرخند گرمای نسبتا زیادی داخل آسیاب تولید می‌شود. این گرما باعث می‌شود دانه‌های قهوه کیفیت پایین‌تری داشته باشند و بسیاری از روغن‌های خود را حین فرایند آسیاب شدن از دست بدهند. در نتیجه بهتر است که موتور آسیاب با سرعت پایین‌تر اما با قدرت بیشتری بچرخد تا گرمای اضافه تولید نکند و پودر قهوه‌ی مرغوبی تحویل دهد.
 

۲-دستگاه اسپرسو ساز

اما قدم بعدی در خرید تجهیزات کافی شاپ، خرید دستگاه اسپرسو مناسب است که بتواند به خوبی از عهده آماده سازی قهوه برآید و آن را با بهترین کیفیت آماده‌ کند. فراموش نکنید که اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو نیمی از منوی شما را می‌سازند، پس در انتخاب آن بسیار دقت کنید. یک اسپرسو ساز از اجزای مختلفی تشکیل شده است. کار با هرکدام از اجزا نیازمند اطلاعات اولیه نسبت به هر کدام از این اجزا دارد. نحوه ی مراقبت و استفاده صحیح نقش نگهدارنده ی کیفیت این اجزا است.

هدگروپ: گروپ هد یا گروپ قسمتی از ماشین اسپرسوساز است. برای عصاره گیری، پرتافیلتر به هد گروپ متصل می شود و آب از طریق مجرای خروجی گروپ، به طور یکنواخت و با فشار استاندارد، بر پودر قهوه کوبیده شده درون پرتافیلتر تزریق می شود.

توان: میزان توان دستگاه نیز با وات تعیین می شود. هرچقدر این میزان بیشتر باشد زمان کمتری برای ساخت اسپرسو نیاز دارید. دستگاه های اسپرسو معمولا سه فاز می باشند. این دستگاه ها در حالت تک فاز نیز قابل استفاده هستند.

بویلر دستگاه: بویلر محفظه ایست معمولا از جنس مس که وظیفه اش رساندن آب به دمای مورد نیاز است. حجم بویلر با توجه به ظرفیت دستگاه، متفاوت است. یکی از نکات کلیدی در انتخاب دستگاه اسپرسو توجه به حجم بویلر می باشد. از آن جهت که یکی از عوامل بسیار مهم در میزان بازده دستگاه حجم بویلر می باشد.

میزان خروجی دستگاه: بازده خروجی دستگاه ارتباط مستقیم دارد با تعداد گروپ های دستگاه، زیرا با افزایش تعداد هد گروپ سایر ظرفیت های دستگاه نیز اضافه می شود.

 

۳-بلندر یا مخلوط کن صنعتی

از دیگر تجهیزات کافی شاپ می توان به بلندر یا مخلوط کن صنعتی اشاره کرد. برای سرو نوشیدنی های سرد، از آبمیوه‌های مختلف گرفته تا میکس میوه‌ها و یا خرد کردن یخ با وسیله‌ای به نام بلندر یا مخلوط کن سروکار خواهید داشت. بسیار مهم است که خردکن یا مخلوط کن انتخابی شما از سرعت و بازدهی کافی برخوردار باشد تا در طول روز بتوانید چندین ساعت با آن کار کنید و با مشکلی مواجه نشوید.

 

قابل ذکر است تفاوت اصلی بلندر های صنعتی با بلندر های خانگی در میزان قدرت و توانایی دستگاه می باشد. در انتخاب بلندر با توجه به فضای کافی شاپ، می توانید از بلندر های کاور استفاده کنید. در بلندر های کاور دار به دلیل وجود درپوش روی دستگاه سروصدای کمتری تولید می شود. در نتیجه آرامش محیط کافی شاپ مخصوصا در فضای های کوچک مختل نخواهد شد.

مکانیسم مخلوط کن صنعتی به این صورت است که پارچ روی یک موتور قرارمی گیرد که با چند دکمه که روی دستگاه مخلوط کن تعبیه شده است شروع به چرخش با دور بالا می نماید و با این عملیات مواد داخل پارچ با همدیگر ترکیب می شود.

از آنجا که در مصارف صنعتی خرابی دستگاه مخلوط کن صنعتی هزینه بالایی به صاحب دستگاه وارد می کند در صورت خرابی مخلوط کن، تعمیر سریع آن و موجودی قطعات مخلوط کن صنعتی بسیار مهم است و حتما به شما پیشنهاد می گردد از شرکت های معتبر در این زمینه اقدام به خرید مخلوط کن صنعتی نمایید.

مخلوط کن صنعتی در مدلهای مختلف و توسط تولید کنندگان مختلف تولید می شود. از جمله برندهای مخلوط کن صنعتی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. مخلوط کن صنعتی ویتامیکس ( Vitamix ) آمریکا یا بلندر صنعتی ویتامیکس ( Vitamix ) آمریکا
  2. مخلوط کن صنعتی گاستروبک ( Gastroback ) آلمان یا بلندر صنعتی گاستروبک ( Gastroback ) آلمان
  3. مخلوط کن صنعتی برویل ( Breville ) استرالیا یا بلندر صنعتی برویل ( Breville ) استرالیا
  4. مخلوط کن صنعتی همیلتون بیچ (Hamilton Beach ) آمریکا یا بلندر صنعتی همیلتون بچ (Hamilton Beach ) آمریکا

جهت انتخاب مخلوط کن صنعتی علاوه بر قیمت مخلوط کن صنعتی نوع پارچ مخلوط کن صنعتی ، نوع تیغه و نوع موتور و قدرت موتور مخلوط کن صنعتی را باید مورد توجه قرار دهید. تعیین قیمت مخلوط کن صنعتی یا همان قیمت بلندر صنعتی بستگی به برند مخلوط کن صنعتی ، مشخصات مخلوط کن صنعتی  و متریال ساخت مخلوط کن صنعتی دارد و شما متقاضیان مخلوط کن صنعتی جهت استعلام قیمت مخلوط کن صنعتی باید با ما تماس حاصل فرمایید.

-یخچال و فریزر صنعتی

یخچال‌ها وظیفه دارند که مواد اولیه را تازه و سالم نگه دارند. یخچال‌ها به عنوان یکی از تجهیزات آشپزخانه صنعتی و تجهیزات کافی شاپ، طوری طراحی شده‌اند که بتوان به دفعات آن‌ها را باز و بسته کرد، به طوری که هیچ یک از مواد اولیه دچار مشکلی نشوند. این یخچال‌ها گردش هوای سرد را طوری انجام می‌دهند که با بارها باز و بسته شدن دمای خود را از دست ندهند و مواد اولیه کماکان در بهترین حالت خود باشند.

یخچال فریزرهای صنعتی در مدلهای صندوقی، ایستاده و خوابیده و در ابعاد ۵۰ تا ۱۵۰ سانتی متر تولید میشوند. و بسته به نیاز می توان از آنها برای نگهداری مواد غذایی ، مواد گوشتی، مواد دارویی و هر نوع ماده ای که برای نگهداری نیاز به سرما دارد استفاده کرد.

معمولا یخچال فریزرهای صنعتی به دو روش با استراکچر و بدون استراکچر تولید می شوند. نوع با استراکچر که به صورت صنعتی تولید شده باشد می تواند کارایی بالاتری را نسبت به نوع سنتی که بدون استراکچر تولید شده است داشته باشد. و پیشنهاد می شود که از تولیدات صنعتی استفاده نمایید.

از مهمترین تفاوت های یخچال های صنعتی و یخچال ها خانگی، نوع ساختار و نوع کاربرد آنهاست. یخچال های صنعتی بسته به نوع کاربرد میتوانند در انواع مختلفی مثل یخچال یا فریزر روی میزکار، یخچال تاپینگ و… ساخته شوند.

۵-ماشین ظرفشویی

همواره مسئله رعایت بهداشت در محیط آشپزخانه صنعتی جزو اولویت های بشری بوده و به همین منظور در مسئله شستشو با به کار گیری ابتکارات مختلف سعی در بهداشتی نمودن محیط آشپزخانه صنعتی در کنار افزایش بهره وری نموده است، یکی از ابتکارات بشری در بخش سشتشو و رعایت بهداشت آشپزخانه صنعتی اختراع ماشین ظرفشویی صنعتی می باشد.

ماشین ظرفشویی صنعتی همانند ماشین ظرفشویی خانگی باعث افزایش سرعت و بهداشت محیط آشپزخانه صنعتی می گردد. ماشین ظرفشویی صنعتی در مدل های مختلفی در طول تاریخ بشری تولید و به کار برده شده است که عمده تغییرات در ماشین ظرفشویی صنعتی میزان ظرفیت و افزایش سرعت و دقت شستشو می باشد.

اولین مسئله در خرید تجهیزات کافی شاپ علی الخصوص ماشین ظرفشویی صنعتی این است که به خاطر داشته باشید ماشین ظرفشویی صنعتی یک دستگاه صنعتی انرژی بر است، پس در هنگام خرید ماشین ظرفشویی صنعتی حتما ابتدا مصرف برق دستگاه را بررسی کنید که این مهم را در برچسب انرژی ماشین ظرفشویی صنعتی می توانید مشاهده نمایید.

دومین مسئله در انتخاب ماشین ظرفشویی صنعتی، آب ماده اصلی مصرفی در ماشین ظرفشویی می باشد. سالانه هزاران لیتر صرف شستن می گردد و همین مسئله باعث می شود تا در هنگام خرید ماشین ظرفشویی صنعتی به میزان مصرف آب آن در هر بار استفاده از ماشین ظرفشویی توجه کنید، توجه داشته باشید که ماشین های ظرفشویی صنعتی در مدلهای مختلف با برند های مختلفی تولید می شوند و شما باید در هنگام خرید ماشین ظرفشویی صنعتی میزان مصرف آب را بررسی کنید و با خرید ماشین ظرفشویی صنعتی بهینه در سال هزاران لیتر در مصرف آب صرفه جویی کنید.

علاوه بر این دو مسئله در ماشین ظرفشویی صنعتی موارد مختلف دیگری نیز مطرح است، برای نمونه راحتی کاربری ماشین ظرفشویی ، نوع جنسی که در تولید ماشین ظرفشویی صنعتی به کابرده شده ، کیفیت ساخت ماشین ظرفشویی ، طراحی و زیبایی ماشین ظرفشویی و … که این مسائل را باید به دقت مورد توجه قرار دهید و شما متقاضی عزیز باید این ملاکها را در کنار قیمت ماشین ظرفشویی صنعتی بررسی کنید تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.

تولید کنندگان ماشین ظرفشویی علاوه بر موارد بالا پارا فراتر نهاده و به جزئیات بیشتری دقت نموده اند و آپشن های بسیاری را به ماشین ظرفشویی صنعتی افزوده اند، به عنوان مثال : قابلیت تنظیم دما ، نحوه دسترسی به اجزا ماشین ظرفشویی صنعتی و…

با توجه به حجم سفارشات و مصرف بالای ظروف در فضا هایی مثل کافی شاپ و همچنین اهمیت زمان و کیفیت شستشوی ظروف، استفاده از یک ماشین ظرفشویی مناسب نکته ای کلیدی است. در شستشوی دستی ظروف به دلیل پایین بودن دمای آب و همچنین امکان بروز اشتباهات فردی، ممکن است کیفیت شستشو پایین باشد.

ماشین های ظرفشویی معمولا بسته به نیاز، سه نوع می باشند

  1. ۵۴۰ بشقاب (آندر کانتر Under Counter)
  2. ۱۲۰۰ بشقاب (هود تایپ Hood Type)
  3. ۵۴۰۰ بشقاب (رک تایپ Rec Typ)

۶-یخ ساز و یخ خردکن

شما بارها در روز به یخ برای درست کردن نوشیدنی‌های مختلف نیاز دارید، یخچال‌های صنعتی یخ ساز ندارند و اگر بخواهید خودتان یخ درست کنید امکان دارد در هر زمان با نبود یخ کافی مواجه شوید. در دنیا دستگاه یخساز برای کاربردهای مختلفی طراحی و تولید شده است که بسته به نوع استفاده از یخ و کاربرد یخ این دستگاه یخساز طراحی شده است در واقع نوع کاربرد یخ باعث تولید نوع دستگاه یخساز گردیده است.

دستگاه یخساز در واقع یک ماشین صنعتی می باشد که آب ورودی را توسط سیستم تبرید و مکانیسم دستگاه یخساز تبدیل به انواع یخ اعم از یخ حبه ایی ، یخ پودری ، یخ خرد ، یخ قالبی و یخ پولکی می نماید و در یک محفظه که معمولا در داخل خود دستگاه یخساز تعبیه شده است نگه داری می کند و بعضا در دستگاه های یخساز بزرگتر همانند دستگاه یخساز قالبی بدون محفظه این یخ را تولید می کند.

دستگاه یخساز صنعتی به چندین دلیل برای مشاغل مختلفی مقرون به صرفه است که از جمله دلایل مصرف دستگاه یخساز توسط مشاغل می توان مواردی همچون :

  • استفاده از دستگاه یخساز باعث کاهش مصرف انرژی می گردد.
  • استفاده از دستگاه یخساز باعث منظم شدن محیط کار می گردد.
  • استفاده از یخساز باعث بهداشتی شدن محیط کار می گردد.
  • استفاده از یخساز جلوه ایی ویژه به رستوران و جایی که از این دستگاه یخساز استفاده می کنید، می دهد.
  • استفاده از دستگاه یخساز باعث افزایش راندمان کاری و افزایش ظرفیت می گردد.

دستگاه  های یخساز صنعتی در ساتراپ تجهیز در شکل های مختلف و مدل های مختلف می باشد که از آنجمله می توان به :

  1. دستگاه یخساز قالبی
  2. دستگاه یخساز حبه ایی
  3. دستگاه یخساز پودری یا دستگاه یخساز خرد
  4. دستگاه یخساز پولکی
  5. دستگاه یخساز خانگی

 

در ساتراپ تجهیز شما می توانید محصول مدنظر خود را مطالعه کامل نموده و پس از انتخاب استعلام قیمت و مشاوره دریافت نمایید

برآورد هزینه و انتخاب درست تجهیزات کافی شاپ

بدون شک تمامی هزینه های لازم به راه اندازی کافی شاپ کاملا وابسته به “متراژ ملک” , ” طراحی مورد نظر” و ” ایده” دارد و برآورد هزینه حدودی بدون تعیین هریک از این موارد به هیچ عنوان کار عاقلانه ای نیست. پس قبل از هرچیز باید با توجه به سرمایه ای که در اختیار دارید خلاقیت داشته باشید تا بیشترین استفاده و مناسبترین هزینه را در خرید تجهیزات در پیش رو داشته باشید.

برآورد هزینه یکی از پارامترهای حساس کافی شاپ ها می باشد و جزء لاینفک و ذاتی تعیین موقعیت از نظر خرید تجهیزات خواهد بود.
موقعیت کافی شاپ ها و مساحت از پیش تعیین شده برای تهیه تجهیزات، یکی از مهمترین مسائل در خرید تجهیزات کافی شاپ می باشد. بسته به جای کافی شاپ می توان محصول را انتخاب نمود. برای یک کافی شاپ با فضای کم شاید یک اسپرسو ساز تک گروپ کافی باشد. به همین دلیل می توان گفت که نگرش موقعیت و جایگاه یابی و اهمیت به بودجه، محور اساسی برنامه ریزی استراتژیک هزینه کافی شاپ ها می باشد.

تعیین حجم سرمایه لازم برای تهیه تجهیزات مورد نیاز کافی شاپ  بسیار حائز اهمیت می باشد ، زیرا سرمایه کمتر از حد لازم شما را با مشکلات فراوانی در حین ورود به بازار روبرو می کند ، و به عکس سرمایه بیش از حد لازم نیز استهلاک منابع مالی را برای شما به ارمغان می آورد لذا ما پیشنهاد می کنیم شما از خدمات مشاوره ای که به صورت جامع و کامل در برگیرنده نیازهای شما باشد استفاده نمایید.قدم نخست برای انتخاب اجناس مورد نیازتان، تعیین بودجه بوده و به نسبت به بودجه ی در نظر گرفته شده اقدام به خرید محصول مورد نظر خود می کنید.

برند های گوناگونی در سراسر جهان، تجهیزات مورد نیاز کافی شاپ را تولید کرده و در دنیا عرضه می کنند. بعنوان مثال برای اسپرسو ساز ها برند های مشهوری مانند جیمبالی، بیزرا هستند که اغلب کافی شاپ داران به سراغ این برند ها می روند. علت آن هم این است که این دستگاه ها در حین کار راه انداختن بسیار مقرون به صرفه می باشند. با انتخاب صحیح بهترین هارا انتخاب خواهید کرد.

تجهیزات کافی شاپ در انواع و اقسام مختلف در دسترس هستند. این تجهیزات بنا به رعایت موارد فوق در مدل های گوناگون در اختیار شما عزیزان خواهند بود.