UA-124852319-1
پنکیک موز و نوتلا 🥞🍌

مواد لازم

  1. 2 لیوان آرد
  2. 2 لیوان شیر
  3. 4 عدد موز
  4. 2 قاشق غذاخوری شکر
  5. 4 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  6. 2 عدد تخم مرغ
  7. 1/2 قاشق چایخوری نمک
  8. 2 قاشق چایخوری دارچین
  9. 4 قاشق غذاخوری روغن

    مراحل

    30 دقیقه
    1. داخل کاسه ای مواد خشک (آرد ، شکر ، بیکینگ پودر ، نمک ، دارچین) را مخلوط کنید ، در کاسه ای دیگر موز پوره شده ، شیر ، تخم مرغ و روغن را مخلوط کنید. سپس مواد خشک (آرد ، شکر ، بیکینگ پودر ، نمک ، دارچین) را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد یکدست شوند.

    2. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و داخل آن را با دستمالی که به روغن آغشته کرده اید چرب کنید. مقداری مایه پن کیک بردارید و کف ماهیتابه بریزید. وقتی سطح پن کیک شروع به حباب زدن کرد و با تکان دادن ماهیتابه حرکت کرد یعنی آماده برگرداندن است.
      پن کیک را برگردانید تا طرف دیگرش هم طلایی و برشته شود و به همین صورت همه را آماده کنید ، برای سرو پن کیک چند لایه از آن را داخل بشقاب قرار دهید و با مقداری عسل ، موز و … تزئین کنید.