قدیما وقتی هنوز کرپ درست نکرده بودم، فکر میکردم حتما چیز عجیب غریب و سختیه ولی وقتی برای اولین بار پختمش دیدم فقط اسمش بوده که عجیب و غریبه وگرنه خیلیم ساده و خوشمزه است.کرپ یکی از خوشمزه ترین دسرهای فرانسویه. البته کرپ انواع مختلفی داره که هم به عنوان دسر و هم به عنوان وعده اصلی استفاده میشن. کرپ ها دو نوع اصلی دارن. کرپ شور و شیرین. کرپهای شور معمولا به عنوان پیش غذا به کار میرن که داخل خمیرش از نمک و ادویه و گاها بعضی سبزیجات استفاده میشه و برای مواد میانی از کالباس، مرغ و… استفاده میشه. ولی توی این مقاله میخوایم کرپ شیرین رو به شما عزیزان آموزش بدیم. کرپ شیرین خمیری بسیار نازک، پهن و گرده که هم به عنوان دسر و هم برای صبحانه تهیه میشه. کرپ در واقع یه نون نازکه که با طعم های مختلف برای وعده های مختلف روزانه تهیه میشه مثلا با طعم وانیل و یکم شیرین برای صبحونه، یا نمکی برای ناهار و شام یا پیش غذاها…. از اونجایی که با تنوع در وعده های غذایی، مخصوصا صبحونه خیلی موافقم بهتون پیشنهاد میدم این کرپ ساده رو که طرز تهیه اش تو این مطلب گذاشته شده، حتما امتحان کنین.
مواد لازم برای تهیه کرپ صبحانه
- 2 پیمانه شیر
- 1 پیمانه آرد سفید
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- نوک قاشق مرباخوری وانیل
- نوک قاشق مربا خوری نمک
- کمی کره
مراحل تهیه کرپ برای صبحانه
ابتدا شیر، شکر و تخم مرغ رو با هم زن دستی خوب مخلوط میکنیم.
نمک و وانیل رو اضافه میکنیم. آرد هم طی دو مرحله اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مایع یکدست بشه.
حالا کف ماهیتابه ای نچسب رو با کمی کره چرب میکنیم، یه ملاقه از مایع رو کف ماهیتابه میریزیم و بعد ماهیتابه رو تکون میدیم تا مواد کامل کف ماهیتابه رو بگیره و خوب پخش بشه.
کرپ رو میشه از وسط تا کرد و با انواع میوه ها مثل موز یا توت فرنگی، همراه عسل یا شکلات صبحونه سرو کرد فقط بستگی به سلیقمون داره … نوش جون
نکاتی درباره آماده سازی کرپ
- مایع کرپ باید کاملا شل باشه پس اصلا نگران شل بودنش نباشین.
- در هنگام پخت کرپ شعله گاز نباید خیلی کم باشه چون کرپ نازکه و زود میپزه و باید تو این مدت طلایی هم شده باشه.
- ضخامت مایع کف ماهیتابه باید خیلی نازک باشه، هر چقدر کرپ نازک تر باشه با کیفیت تر و لذیذ تره.

نکات مهم در پخت کرپ خونگی:
- دلیل لاستیکی شدن کرپ، ضخامت زیاد اونه. کرپ باید خیلی نازک باشه و برای پخش شدن داخل تابه مواد رو اضافه نمیکنیم بلکه تابه رو میچرخونیم تا مواد پخش بشه و خیلی نازک باشه. اگه کرپ شما حالت لاستیکی داشت باید ضخامت مواد رو کمتر کنید.
- انتخاب تابه مناسب در پخت کرپ خیلی مهمه باید از تابه نچسب و ضخیم استفاده کنیم که حرارت رو به طور یکسان و درست منتقل کنه.
- پیدا کردن دمای مناسب در تهیه کرپ خیلی مهمه. اگه حرارت کم باشه مدت زمان پخت زیاد میشه که این امر باعث خشکی کرپ شما میشه و بالا بودن حرارت لطافت و طعم کرپ رو از بین میبره. معمولا بعد از پختن یکی دو تا کرپ میتونیم دمای مناسب رو پیدا کنیم تا کرپ های لطیف و خوش رنگ و برشته داشته باشیم.
- مایه کرپ باید رقیق و روون باشه طوری که وقتی تابه رو میچرخونیم پخش بشه. از اونجا که جنس آرد ها متفاوته و جذب آب اونها فرق داره اگه مایه کرپ شما کمی غلیظ بود در این صورت میتونین یک قاشق شیر به مواد اضافه کنین.
- اگه همزن نداشتید میتونید از همزن دستی برای تهیه کرپ استفاده کنید.
- معمولا یکی دوتا کرپ اول خوب در نمیان. پس نگران نشید. یکی دو تا کرپ رو که پختید کاملا دستتون میاد که چه مدت نیازه تا کرم، طلایی و خوش رنگ بشه.
- تابه رو فقط بار اول چرب میکنیم. دفعات بعد نیازی به چرب کردن نیست. بخاطر چرب کردن ممکنه دو سه تا کرپ اول یکدست سرخ نشن اما بعد که روغن جذب و کمتر میشه، کرپ ها یکدست سرخ میشن.
- وقتی همه مواد رو سرخ و آماده کردیم باید کرپ رو سرو کنیم برای سرو کردن کرپ میتونیم دایره رو چهار تا بزنیم و داخلش رو با میوه پر کنیم یا اینکه دایره رو از وسط تا کنیم و از یک سمت رول کنیم و یا روی کرپ میوه بچینیم و دایره رو بدون تا زدن رول کنیم و در نهایت با پودر قند یا شکلات تزیین کنیم.
- چون کرپ شیرینی کمی داره حتما باید از شکلات صبحانه یا پودر قند یا انواع مارمالاد یا خامه کنارش استفاده بشه و بسته به ذائقتون کنار این مواد شیرین میتونین از (کره معمولی یا کره بادوم زمینی هم استفاده کنین)بر خلاف تصور خیلی ها پختن کرپ کار مشکلی نیست و یه وعده جذاب و خوشمزه و متنوع برای صبحونه به حساب میاد مخصوصا برای بچه های بدغذا که علاقه ای به وعده صبحونه ندارن به خصوص اگه کرپ رو با شکلات صبحانه سرو کنین
کرپ به صورت پیش غذا و فینگر فود هم طرفدار زیادی داره و معمولا با گوشت یا کالباس آماده میشه. تفاوت کرپ و پنکیک
این یکی از سوالاتیه که اکثرا براشون پیش میاد. کرپ و پنکیک درواقع از یک خانواده هستن و مواد اولیه یکسانی دارند و هر دو رو هم میتونیم بدون همزن و فر درست کنیم. اما تفاوت های اساسی هم بینشون هست:
- مهم ترین تفاوت وجود عامل پف دهندست در پنکیک از بکینگ پودر استفاده میشه و معمولا پف میکنه و حجم داره اما در کرپ هیچ عامل پف دهنده ای نیست و پهن و نازکه.
- دومین تفاوت اینه که مایه کرپ رقیق و شله اما مایه پنکیک غلیظه و علتش اینه که در کرپ حجم مواد مایع نسبت به جامد زیاده اما در پنکیک مواد جامد حجم بیشتری نسبت به مایعات دارن و معمولا مایه پنکیک حجم فشرده تری داره.
- تفاوت دیگه این که مایه پنکیک قابلیت فولد کردن مواد اولیه تکه ای مثل میوه های خرد شده یا شکلات رو داره و به راحتی تنوع بافت پنکیک ایجاد میشه در صورتی که برای استفاده از این مواد در کرپ باید بعد از پخت مثل نون لای کرپ گذاشته بشه و نمیتونیم به مایه کرپ اضافه کنیم.
امیدواریم که این کرپ خوشمزه رو برای صبحونه درستش کنین و از طعم و لطافتش لذت ببرین.
طرز تهیه کرپ معمولی
- ۱ فنجان شیر پر چرب (۱% یا ۲% چربی هم کافی است)
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۱ فنجان آرد
- یک و یک دوم قاشق چای خوری شکر
- یک هشتم قاشق چای خوری نمک
- ۲ قاشق غذاخوری کره، ذوب شده
طرز تهیه کرپ بدون شکر
- ۱ فنجان آرد
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۱ فنجان شیر
- یک چهارم فنجان آب
- ۴ قاشق غذاخوری کره
- هر نوع میوه که دوست دارید، مانند توت فرنگی یا تمشک
- شیره طلایی مخصوص پنکیک
- کمی نمک (اختیاری)
مراحل آماده کردن مواد کرپ
طرز تهیه کرپ هم مانند طرز تهیه پنکیک بسیار ساده است. در مرحله اول، تخم مرغها را داخل یک کاسه بشکنید. سپس زرده و سفیده تخم مرغ را با استفاده از همزن خوب با هم مخلوط کنید. زمانی که تخم مرغ یکدست شد، کمی نمک به آن اضافه کنید و دوباره این مواد را هم بزنید تا خوب با هم ترکیب بشوند.
آرد و شیر را به این ترکیب اضافه کنید
در ابتدا نصف یک فنجان آرد را داخل تخم مرغها بریزید و آنقدر آنها را هم بزنید تا زمانی که تنها چند عدد برآمدگی کوچک در داخل مواد مشاهده کنید. حالا نصف یک فنجان شیر را به این ترکیب اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا خوب با هم ترکیب بشوند. آنقدر این مراحل را تکرار کنید تا زمانی که تمام آرد و شیر مصرف بشود.
اگر شیر و آرد را به ترتیبی که گفتیم با مواد دیگر مخلوط نکنید، مواد کرپ یکدست نخواهند شد و در میان آنها برآمدگیهایی خواهید دید. زمانی که اضافه کردن شیر و آرد تماما میشود، ترکیب ایجاد شده باید بافت کاملا یکدستی داشته باشد. علاوه بر این، اگر ترجیح میدهید که از شیر کم چرب در کرپ خود استفاده کنید، میتوانید شیر پر چرب را با همان مقدار شیر کم چرب در مواد اولیه کرپ جایگزین کنید.
شکر و کره را به مواد کرپ اضافه کنید
در این مرحله باید در ابتدا شکر و بعد کره را به مواد دیگر کرپ اضافه کنید. آنقدر این ترکیب را هم بزنید تا بافت آن کاملا نرم و یکدست و بدون هیچگونه برآمدگی بشود و رنگ آن نیز زرد روشن بشود. بافت نهایی مواد کرپ باید کمی رقیق و مانند شیر باشد. اگر متوجه شدید که این مایه کمی غلیظ و مثل مایه پنکیک است، باید یک دوم فنجان دیگر شیر به آن اضافه کنید.
دستور پخت کرپ
شما میتوانید برای درست کردن کرپ، از یک ماهیتابه مخصوص کرپ،یک دستگاه برقی مخصوص کرپ، و یا یک ماهیتابه نچسب و ساده استفاده کنید. بهتر است که اندازه این ماهیتابه ۲۰ سانتیمتر باشد. ماهیتابه مورد نظر را روی گاز قرار داده و درجه حرارت گاز را روی متوسط تنظیم کنید. کمی صبر کنید تا ماهیتابه داغ بشود. سپس کمی روغن سرخ کردنی کف ماهیتابه اسپری کنید. اگر این کار را انجام ندهید، کرپها به کف ماهیتابه میچسبند.
مواد کرپ را داخل ماهیتابه بریزید
در مرحله بعدی، حدودا یک چهارم فنجان از کل مواد کرپ را داخل ماهیتابه بریزید. اگر هر بار مقداری بیشتر از این از مواد کرپ را استفاده کنید، قطر کرپهای شما بیش از حد زیاد خواهد شد. یادتان باشد که کرپ هرچه نازکتر باشد بهتر است.
ماهیتابه را بچرخانید
در این مرحله باید ماهیتابه را از روی گاز بردارید و آن را به آرامی با حرکات دایره شکل کمی بچرخانید. این کار باعث میشود مواد کرپ که در وسط ماهیتابه قرار دارند، به کنارههای ماهیتابه بروند و یک لایه نازک از مواد کرپ به شکل یکدست در کف ماهیتابه پخش بشود. اگر متوجه شدید مقدار مواد داخل ماهیتابه برای پوشاندن تمام کف آن کم است، میتوانید کمی دیگر از مواد را به آن اضافه کنید.
اجازه بدهید که کرپ خوب بپزد
در مرحله بعدی، ماهیتابه را دوباره روی گاز قرار بدهید و کمی صبر کنید تا کرپ خوب بپزد. زمانی که سطح کرپ تنها کمی مرطوب باشد، زمانی است که خوب پخته است. در این زمان با استفاده از یک کفگیر پلاستیکی گوشه کرپ را به آرامی بلند کنید تا مطمئن شوید که پخته است. در این حالت کرپ باید خیلی راحت از سطح ماهیتابه جدا بشود. حالا میتوانید کرپ را برگردانید تا روی دیگر آن نیز بپزد.
یادتان باشد که اگر متوجه شدید وسط کرپ هنوز کمی خیس و نپخته است، باید کمی دیگر صبر کنید و بعد آن را برگردانید. علاوه بر این، هرگز کرپ را بیش از حد روی حرارت گاز نگه ندارید! میانگین زمان برای پختن این سطح کرپ چیزی در حدود ۴۵ ثانیه است.
حالا وقت آن رسیده است که کرپ را برگردانید
در این مرحله باید به آرامی کفگیر پلاستیکی را زیر کرپ بیاندازید، به نحوی که زیر قسمت میانی کرپ قرار بگیرد و بیشتر وزن آن را متحمل بشود. حالا با دقت کرپ را برگردانید، سپس چین و چروکهای آن را صاف کنید تا تمام قسمتهایش به شکل یکدست بپزد. حدودا ۲۰ الی ۳۰ ثانیه برای پختن این سطح از کرپ کافی است. با تمرین کردن، به مرور در این کار ماهر میشوید!
یک نکته جالب این است که آشپزهای ماهر میتوانند حتی بدون استفاده از یک کفگیر پلاستیکی کرپ را برگردانند! شما هم اگر دوست داشته باشید، میتوانید این کار جالب را امتحان کنید.
کرپ را از ماهیتابه بیرون بیاورید
در مرحله آخر، به آرامی کرپ را داخل یک بشقاب سُر بدهید. اگر برای انجام دادن این کار دچار مشکل شدید، میتوانید باز هم از یک کفگیر پلاستیکی کمک بگیرید. سپس همین مراحل را تکرار کنید تا تمام کرپها آماده بشوند.
نحوه سرو کردن کرپ
شما میتوانید کرپهای خود را به شکل کلاسیک و همراه با شکر و کره سرو کنید. این مدل سرو کردن کرپ محبوبترین روش در بین مردم فرانسه است. طعم ساده اما بسیار لذیذ کره و شکر، باعث میشود که طعم کرپ نیر بسیار لذتبخش بشود. برای اینکه کرپ خود را به این روش سرو کنید، باید در ابتدا کره را داخل ماهیتابه و روی حرارت گاز داغ کنید. بعد از داغ شدن کره، یک عدد کرپ را داخل ماهیتابه قرار بدهید.
سپس به مدت ۴۵ ثانیه صبر کنید تا یک طرف آن خوب بپزد، بعد آن را برگردانید. در مرحله بعدی، حدود ۱ قاشق غذاخوری شکر روی کرپ بپاشید و آن را از وسط نصف کنید. سپس نیم دایره حاصل را نیز دوباره از وسط نصف کنید. در نهایت کرپ را داخل یک بشقاب قرار داده و آن را نوش جان کنید!
کمی آب لیمو ترش تازه نیز همراه با این مدل کرپ طعم جذابی ایجاد میکند. علاوه بر این، شما میتوانید کرپ کلاسیک خود را همراه با مدلهای متفاوت شکر سرو کنید. به عنوان مثال، شکر سفید و شکر قهوهای.
کرپ و شکلات
کرپ همراه با فیلینگ شکلات یک دسر بسیار خوش طعم و لذیذ ایجاد میکند. سرو کردن کرپ با این روش بسیار ساده است. کافیست در ابتدا کره را داخل یک ماهیتابه داغ کنید، وقتی که کره شروع کرد به جلز ولز کردن، یک عدد کرپ را داخل ماهیتابه قرار بدهید. سپس به مدت ۴۵ ثانیه صبر کنید تا یک طرف آن خوب بپزد، بعد آن را برگردانید. سپس روی کرپ کمی شکلات رنده شده تلخ و شیرین بپاشید و آن را از وسط نصف کنید. سپس نیم دایره حاصل را نیز دوباره از وسط نصف کنید. در نهایت کرپ را داخل یک بشقاب قرار داده و آن را نوش جان کنید!
کرپ و میوه
توت فرنگی، هلو، سیب، و آلو، میوههایی هستند که همراه با کرپ طعم خوبی ایجاد میکنند. به خصوص اگر روی آنها کمی پودر قند هم بپاشید. علاوه بر این، شما میتوانید از هر میوه تازه یا خشک دیگری که دوست دارید به همراه کرپ استفاده کنید.
طرز تهیه کرپ بدون شکر
کرپ یکی از بهترین جایگزینها برای ساندویچ است. به عنوان مثال شما میتوانید کمی پنیر را آب کنید و آن را داخل کرپ بریزید، و روی پنیر نیز مقداری تکههای کالباس، فلفل دلمهای، اسفناج، و یا هر سبزیجات دیگری که دوست دارید قرار بدهید. بعد از اینکه مخلفات مورد علاقه خود را روی کرپ قرار دادید، آن را از وسط نصف کنید. سپس نیم دایره حاصل را نیز دوباره از وسط نصف کنید. در نهایت کرپ را داخل یک بشقاب قرار داده و آن را نوش جان کنید!
اگر مقدار مواد اولیهای که در این مقاله گفتیم را دو برابر کنید، میتوانید با آن چیزی در حدود ۲۰ عدد کرپ درست کنید.
مرحله اول طرز تهیه کرپ بدون شکر
در ابتدا نمک و ارد را الک کرده و آنها را داخل یک کاسه بریزید. بعد از اینکه این کار را انجام دادید، وسط مواد داخل کاسه یک گودی کوچک ایجاد کنید. حالا تخم مرغها را بشکنید و آنها داخل این گودی بریزید.
در این مرحله اول تخم مرغها را بشکنید و آنها را با ترکیب آرد و نمک هم بزنید تا این مواد به خوبی با هم مخلوط بشوند. سپس در یک کاسه جداگانه، آب و شیر را با هم ترکیب کنید.
مرحله دوم طرز تهیه کرپ بدون شکر
در مرحله بعدی، به تدریج محلول آب و شیر را به ترکیب قبلی اضافه کنید. همینطور که به تدریج این محلول را به ترکیب آرد و نمک و تخم مرغ اضافه میکنید، این مواد را هم بزنید تا مایه یکدستی ایجاد شده، و هیچ برآمدگیای در مواد کرپ مشاهده نشود.
مرحله سوم طرز تهیه کرپ بدون شکر
سپس در یک ماهیتابه کوچک، مقدار دیگری کره را ذوب کنید. در ابتدا درجه حرارت گاز را روی زیاد قرار بدهید تا ماهیتابه خوب داغ بشود، سپس درجه حرارت گاز را روی متوسط تنظیم کنید. حالا مواد کرپ را داخل ماهیتابه بریزید. در ابتدا ماهیتابه را بلند کنید و بچرخانید تا کره در همه جای آن پخش بشود. سپس مواد کرپ را (هر بار ۳ قاشق غذاخوری) داخل ماهیتابه بریزید.
مرحله چهارم طرز تهیه کرپ بدون شکر
برای هر کرپ به مدت حدودا ۱ دقیقه صبر کنید تا خوب بپزد. بعد از اینکه یک طرف کرپ خوب پخت، به آرامی و با استفاده از یک کفگیر پلاستیکی گوشه آن را بلند کنید تا مطمئن بشوید که خام نیست. سپس کفگیر را زیر کرپ قرار بدهید و آن را برگردانید. اجازه بدهید که طرف دیگر کرپ نیز به مدت ۳۰ ثانیه خوب بپزد. بعد از اینکه کرپها آماده شدند، داخل آنها را با تکههای میوه و شربت افرا پر کرده و گرم سرو کنید.
انواع موادی که برای تزیین کرپ استفاده کنید
شما میتوانید کرپهای خود را همراه با تکههای موز تازه سرو کنید. این مدل سرو کردن کرپ در بین افراد بسیار محبوب است. تنها کاری که برای درست کردن آن باید انجام بدهید، این است که داخل کرپ خود کمی شکر قهوهای، کره و تکههای موز تازه بریزید.
در ابتدا یک ماهیتابه را روی درجه حرارت گاز قرار داده و کره را داخل آن ذوب کنید. سپس تکهای موز را داخل ماهیتابه بریزید تا کمی سرخ بشوند. بعد چند قاشق شکر قهوهای روی موزها بریزید و اجازه بدهید که شکر کاراملی بشود. زمانی که تکههای موز سرخ شده و به رنگ قهوهای درآمدند، مواد داخل ماهیتابه را داخل کرپ بریزید.
برای اینکه طعم این دسر خوشمزه جذابتر بشود، میتوانید روی آن کمی خامه قنادی بریزید. زمانی که خامه روی حرارت کرپ آب میشود، طعم لذیذی ایجاد میکند. علاوه بر این، اگر به طعم ادویه علاقه داشته باشید، میتوانید روی خامه قنادی نیز کمی پودر دارچین و جوز هندی بپاشید.
تزیین کرپ با تکههای میوه و فندق
یکی دیگر از روشها محبوب سرو کرپ در کشور فرانسه و همچنین کشورهای دیگر، سرو آن با تکههای فندق و شکلات است. طعم فندق باعث میشود که طعم کرپ لذیذتر بشود. برای سرو کردن کرپ به این روش کافیست روی کرپهای خود کمی فندق بو داده و شکلات خرد شده بریزید. اگر دوست داشته باشید، میتوانید قبل از ریختن فندق و شکلات روی کرپ، کمی کره آب شده نیز روی آن بریزید. علاوه بر این، شما میتوانید ترکیب فندق و شکلات را با کره بادام زمینی جایگزین کنید.
کرپ همراه با سالاد
یکی دیگر از روشهایی که میتوانید کرپهای خود را با آن خوشمزهتر کنید، سرو کردن آنها همراه با یک سالاد تند یا شور است. شما میتوانید این مدل کرپ را به عنوان یک شام سبک و یا به عنوان نهار نیز سرو کنید. مخلفاتی که با این روش داخل کرپ خود استفاده میکنید میتوانند چیزهای متفاوتی باشند. به عنوان مثال:
- سرو کردن کرپ همراه با سالاد مرغ: در ابتدا مرغ را تکه تکه کنید و آن را بپزید. بعد تکههای مرغ را با کمی سس مایونز و نمک و فلفل مخلوط کنید. اول تعدادی کلم بروکسل روی کرپ خود قرار بدهید و بعد مواد سالاد مرغ را روی آن بریزید. حالا میتوانید کرپ را بپیجید و نوش جان کنید.
- سرو کردن کرپ همراه با سالاد گوشت: در ابتدا گوشت را تکه تکه کنید و آن را بپزید. بعد تکههای گوشت را با کمی پنیر چدار، پیاز، روغن زیتون، سرکه و ادویه طعم دهنده سالاد ترکیب کنید. حالا مواد را روی کرپ بریزید، آن را بپیجید و نوش جان کنید.
- سرو کردن کرپ همراه با سالاد عدس: در ابتدا عدس را بپزید و آن را با کمی کرفس خرد شده، روغن زیتون، و سرکه بالزامیک ترکیب کنید. حالا مواد را روی کرپ بریزید، کمی جعفری روی آن بپاشید، و کرپ را بپیجید و نوش جان کنید.
نکاتی درمورد طرز تهیه کرپ خانگی
- اگر قصد دارید که برای صبحانه یا میان وعده یک کرپ شیرین درست کنید، میتوانید برای پر کردن آن از موادی مثل تکههای شکلات، عسل، شکلات نوتلا، کره بادام زمینی، و یا پنیر خامهای شیرین استفاده کنید.
- یادتان باشد که حتما مواد کرپ را به شکل یکدست کف ماهیتابه پهن کنید تا بخشهایی از آن برجسته نشوند.
- یکی دیگر از ترکیبات خوش طعمی که میتوانید از آن همراه با کرپ استفاده کنید، ترکیب شکلات نوتلا، مربای توت فرنگی (یا تکههای توت فرنگی تازه) و پودر قند است.
- شما برای درست کردن کرپ به یک ماهیتابه مخصوص کرپ نیازی ندارید. اگر دوست داشته باشید میتوانید یک قالب مخصوص برای درست کردن کرپ یا حتی دستگاه مخصوص درست کردن کرپ تهیه کنید، اما یک ماهیتابه کوچک تفلون و نچسب هم برای درست کردن آن کافی است.
- اگر قصد دارید تعداد زیادی کرپ برای چند نفر درست کنید، بهتر است که کرپهای آماده شده را روی یک بشقاب قرار داده، و بشقاب را داخل فری که دمای چندان داغ نیست (مثلا درجه حرارت آن ۲۰۰ درجه فارنهایت است) بگذارید. این کار باعث میشود که کرپها تا زمانی که قصد دارید آنها را سرو کنید، کاملا گرم بمانند.
- اگر دوست داشته باشید، میتوانید داخل مواد کرپ خود کمی عصاره وانیل و پودر دارچین شیرین بریزید. این کار باعث میشود که کرپ شما به یک دسر فرانسوی و شیرین و خوش طعم تبدیل بشود.