یخچال های صنعتی در اکثر آشپزخانه های صنعتی قلب آشپزخانه به شمار می آید.نگهداری مواد غذایی در دمای مناسب یک امر مهم و حیاتی در آشپزخانه ها است.یکی از نگرانی های اصلی آشپزخانه های صنعتی جلوگیری از خراب شدن مواد غذایی است.یخچال صنعتی یکی از مهم ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی محسوب می شود.لازم به ذکر است،بازرسان بهداشت دمای یخچال و فریزر و مواد غذایی را بررسی می کنند.
نکاتی در مورد نگهداری تجهیزات رستوران
تجهیزات رستوران به طور معمول برای استفاده های طولانی و با قابلیت دوام بالا طراحی می شوند.این تجهیزات باید به طور صحیح کار کنند تا صنایع غذایی بتوانند به طور مداوم به کارخود ادامه دهند.چنانچه از تجهیزات رستوران به درستی و به طور مرتب نگهداری نشود،ممکن است به طور ناگهانی خراب شوند و فروش رستوران را متوقف سازند.
بنابراین اگر می خواهید از فاسد شدن و خراب شدن مواد غذایی موجود در آشپزخانه صنعتی خود جلوگیری نمایید،در میان تجهیزات آشپزخانه صنعتی خود یخچال را فراموش نکنید.بدین صورت از مرکز معاینه بهداشت امتیاز خوبی را بدست خواهید آورد و رضایت مشتریان خود را نیز جلب می کنید ،زیرا غذاهای با کیفیت و سالمی را به آن ها تحویل خواهید داد .
تمیز کردن یخچال نه تنها برای نگهداری مواد غذایی در دمای مناسب،بلکه برای عملکرد کلی یخچال امری ضروری و مهم است.یخچال و فریزر های کثیف ،سبب مصرف بیش از اندازه انرژی خواهد شد و همچنین در این زمان به یخچال فشار وارد می شود و یخچال زودتر از کار می افتد که سبب ضرر بسیار زیادی به کسب کار شما می شود .
در ادامه می خواهیم راحت ترین و آسان ترین راهکارها را برای تمیز نمودن یخچال که یکی از مهم ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی شناخته شده است را بیان نمائیم.
قطعاتی که باید در یخچال های صنعتی تمیز و به درستی نگهداری شوند عبارتند از:
قسمت بیرونی یخچال صنعتی
برای تمیز نمودن قسمت بیرونی یخچال صنعتی کافیست دستمالی را مرطوب نمایید .دقت داشته باشید ،بااحتیاط گرد و غبار ،روغن و آشغال ها را از روی پوشش هایی که از کندانسور یخچال محافظت می کنند،پاک کنید.به خاطر بسپارید،برقراری جریان هوا برای حفظ درجه حرارت مناسب برای موتور یخچال صنعتی ضروری است.
قسمت داخلی یخچال صنعتی
برای تمیز نمودن این قسمت از یخچال نیز کافیست دستمالی را با آب مرطوب نمایید و شروع به تمیز نمودن کنید.
واشر درب
برای عملکرد صحیح و درست تجهیزات آشپزخانه صنعتی باید به طور مرتب آن را تمیز نمایید و با دقت از آن نگهداری نمایید .یکی از مهم ترین مواردی که باید به طور مرتب آن را بازرسی نمایید که صحیح و سالم باشد ،واشر درب یخچال است.اگر واشر درب یخچال صنعتی آشپزخانه خراب شده باشد،به سرعت آن را تعویض نمایید تا از آسیب رسیدن به موتور آن جلوگیری نمایید .هزینه تعویض واشر درب یخچال صنعتی بسیار اندک است و به راحتی قابل تعویض است.
سیم پیچ کندانسور
مهم ترین کاری که برای نگهداری از یخچال صنعتی خود می توانید انجام دهید این است که سیم پیچ کندانسور را تمیز نگه دارید .لازم به ذکر است ،سیم پیچ باید حداقل در ماه یکبار تمیز شود و از جمع شدن گرد و خاک در این قسمت جلوگیری نماییدو برای تمیز نمودن این قسمت کافیست ،دستمال را مرطوب نمایید و گرد و غبار را از این قسمت پاک نمایید تا کثیفی ها به داخل آن نفوذ نکند ،کندانسور ها معمولا در یک قاب محافظ قرار دارند و اغلب در قسمت پشت یخچال قرار می گیرند .
خطوط تخلیه
تمیز کردن این قسمت یک فرایند بسیار طولانی و نیازمند یک فرد با تجربه است .بنابراین توصیه می کنیم ،خطوط تخلیه هر سال یک بار ،توسط یک فرد متخصص و آموزش دیده تمیز شود و بررسی نمایید که به درستی کار میکنه یا خیر؟
نتیجه گیری
زمانی که هر یک از تجهیزات را خریداری می کنید دفترچه راهنمای آن را به دقت مطالعه کنید تا اطمینان یابید هر یک از قسمت ها را چه موقع باید تمیز و یا تعویض نمایید ،بدین صورت بازدهی یخچال افزایش می یابد و به درستی کار می کند.همچنین دقت داشته باشید ،قبل از آن که شروع به تمیز نمودن یخچال نمایید ،ابتدا آن را از برق بکشید و سپس مواد غذایی داخل آن را خالی کنید و در نهایت با دستمالی مرطوب شروع به تمیز کردن نمایید. و برای تمیز نمودن یخچال از قسمت بالایی آن شروع نمایید برای بازدهی و استفاده بیشتر از تجهیزات آشپزخانه صنعتی به طور مرتب آن را تمیز نمایید تا ضرر کمتری به کسب و کار شما وارد شود.
نکاتی در مورد نگهداری تجهیزات رستوران
تجهیزات رستوران به طور معمول برای استفاده های طولانی و با قابلیت دوام بالا طراحی می شوند .این تجهیزات باید به طور صحیح کار کنند تا صنایع غذایی بتوانند به طور مداوم به کار خود ادامه دهند . چنانچه از تجهیزات رستوران به درستی و به طور مرتب نگهداری نشود،ممکن است به طور ناگهانی خراب شوند و فروش رستوران را متوقف سازند .بهره برداری درست از سرمایه گذاری انجام شده برای تجهیزات رستوران نکته بسیار مهمی است.در این جا نکاتی را ذکر می کنیم که می تواند در دراز مدت مفید بوده و از هزینه های رستوران شما بکاهد.
بررسی کتابچه راهنمای تجهیزات رستوران
معمولا بسیاری از تجهیزات رستوران نیازهای مراقبتی و جابه جایی خاص خود را دارند.توصیه می شود،برای این کار حتما کتابچه راهنمای هر کدام از تجهیزات را به دقت بخوانید تا دقیقا از نحوه عملکرد و نگهداری آن ها آگاه شوید.
تعمیر تجهیزات خراب
تجهیزات رستوران و اجزای آن ها پس از سال ها استفاده فرسوده خواهند شد.هنگامی که یکی از تجهیزات یا قطعات آن ها دچار مشکل شود و یا در آن ها خرابی ایجاد گردد،بسیار مهم است که بلافاصله توسط یک تکنسین حرفه ای و مجرب تعمیر شود .نگهداری درست و تعمیر به موقع تجهیزات باعث می شود تا رستوران شما برای سال های متمادی بدون هیچ مشکلی به کار خود ادامه دهد.
تمیز کردن و ضدعفونی کردن
تمیز کردن تجهیزات رستوران باعث می شود تا ذرات مواد غذایی ،آهک و زنگ زدگی دستگاه ها از بین بروند.این ذرات ممکن است باعث خرابی این تجهیزات شوند.فرسودگی و خرابی های ناشی از کثیف بودن تجهیزات رستوران به مرور زمان اتفاق می افتند .با این حال ،شما با تمیز کردن مرتبط تجهیزات و دستگاه های رستوران خود می توانید خطر این نوع خرابی هارو کاهش داده و عمر تجهیزات را طولانی تر کنید.سعی کنید وسایل ساخته شده از استیل ضد زنگ را باآب صابون تمیز کنید .اگر از نحوه صحیح تمیز کردن و ضد عفونی کردن برخی دستگاه ها مطمئن نیستید،بهترین راه بررسی کتابچه راهنمای دستگاه یا تماس با افراد متخصص است.
برنامه ریزی تعمیر و نگهداری حرفه ای
برای انجام برنامه ریزی منظم و دقیق در مورد تجهیزات پخت و پز یا یخچال ها با یک تکنسین تعمیرات حرفه ای تماس بگیرید.این امر نه تنها جزو اقدامات ایمنی محسوب می شود ،بلکه از طریق آن می توانید عملکرد تجهیزات خود را در بهترین حالت نگه دارید و از وقفه های کاری غیر منتظره جلوگیری کنید.
نگهداری تجهیزات عمومی رستوران ها
نگهداری منظم از تجهیزات و وسایل رستوران ها و آشپزخانه های تجاری از اهمیت فراوانی برخوردار است.بازرسی یخچال،فریزر،کولر،سرخکن و دستگاه گریل می تواند باعث کاهش خرابی های آن ها شود.در زمینه ارائه خدمات غذایی،از دست رفتن زمان معادل از دست رفتن درآمد است.حال به توضیح نکات مهم در مورد برخی از تجهیزات رستوران می پردازیم.
تجهیزات برودتی(یخچال و فریزر)
فیلترهای هوا-باید برنامه درستی برای بررسی فیلترهای هوا در کلیه یخچال ها ،دستگاه های یخ ساز و کولرها وجود داشته باشد .با جمع شدن گرد و غبار و گریس در فیلترهای هوای دستگاه ها ،جریان ورودی هوا به دستگاه کاهش می یابد و از تهویه مناسب آن جلوگیری می کند .اگر متوجه خرابی و کثیفی فیلتر هوای دستگاه شدید ،حتما آن را در اسرع وقت با یک جارو برقی تمیز کرده و یا از روش های رفع مواد چرب از فیلتر ها استفاده کنید.این کار همچنین به راندمان انرژی و مصرف برق تجهیزات رستوران نیز کمک خواهد کرد
واشر درب ها- ترک و پارگی در اطراف واشر درب ها باعث نشت هوا می شود.ترک ها و خرابی های واشر درب ها باید به سرعت ترمیم شوند و قطعات متحرک و متصل به واشرها نیز حتما باید تمیز نگه داشته شوند .گریس،مواد چرب و گرد و غبار می تواند به واشرها آسیب برساند و باعث ایجاد وقفه های غیر منتظره در کار گردد.
سرخکن ها
بازرسی هرگونه نشت گاز -بازرسی دستگاه ها برای بررسی وجود نشتی گاز باید هر 4 تا 6 هفته انجام شود .
تمیز کردن فن های احتراق -فن سرخکن ها باید حداقل یکبار در ماه تمیز شوند.
شست و شوی سرخکن ها با آب داغ -انجام این کار به صورت هفتگی می تواند به جلوگیری از رسوب کربن و ایجاد چربی و محافظت از کیفیت مواد غذایی کمک کند.
فرها و گریل ها
تمیز کردن سطوح فرها،فیلترهای چربی و مشعل ها -هر یک از سطوح باید بعد از هر بار استفاده تمیز شود. بهتر است به صورت ماهانه نیز اطراف سطوح فرها به صورت دقیق نظافت شوند.
تمیز کردن دودکش فرها و گریل ها- فیلترها ودودکش های کثیف باعث جلوگیری از جریان هوا می شوند . در صورت خرابی فیلترها باید به سرعت آن ها را تعویض کرد.
نکات خرید تجهیزات فست فود
پیش از راه اندازی یک فست فود بهتر است که با نکات خرید تجهیزات فست فود آشنا شوید.راه اندازی یک آشپزخانه ی جدید و یا نوسازی آشپزخانه ی فعلی می تواند کاری بسیار دشوار باشد قبل از انتخاب وسایل جدید لازم است که در این زمینه اطلاعات کافی داشته باشید و با آگاهی و تحقیقاتی که از پیش انجام داده اید،خرید تجهیزات فست فود را انجام دهید.
منوی خود را برنامه ریزی کنید
یکی از رایج ترین اشتباهات خرید تجهیزات جدید فست فود،هدر دادن پول و زمان شما برای خرید محصولات و تجهیزاتی است که به آن ها احتیاج ندارید.به منظور جلوگیری از بروز چنین اشتباهاتی ،ابتدا منوی خود را برنامه ریزی کنید. به این ترتیب شما می دانید که چه وسایلی برای آشپزخانه فست فود خود باید خریداری کنید و از همه مهم تر اینکه تجهیزات اضافی و بدون کاربرد را برای فست فود خریداری نکنید و در نتیجه متحمل ضرر نخواهید شد.
بودجه در اختیار خود را بسنجید
بر هیچکس پوشیده نیست که خرید تجهیزات جدید فست فود هزینه زیادی را شامل می شود و این تجهیزات با کیفیت و گران قیمت هستند ،چنانچه قصد دارید تجهیزات جدیدی را برای نوسازی و یا راه اندازی آشپزخانه خود خریداری کنید،بهتر است که سرمایه و بودجه ای که دارید،در نظر بگیرید.
نکته اصلی این است که بین آنچه می خواهید و کیفیت تجهیزات به تعادل برسید.در حقیقت همه افراد خواهان وسایل باکیفیت بالاتر هستند تا به دنبال آن فست فودی با کیفیت بیشتر ارائه دهند و در نهایت در زمان کمتری به سود بیشتری دست یابند اما دستیابی به آن نیازمند بودجه ای بالا است که تامین آن برای همه افراد امکان پذیر نخواهد بود.بنابراین بهتر است که نخست تعیین کنید که کدام تجهیزات مهم تر از همه هستندو بودجه خود را بر اساس اولویت ها تقسیم بندی کنید.
فضای در اختیار را در نظر بگیرید
هنگامی که برای خرید تجهیزات جدید آشپزخانه اقدام می کنید ،لازم است که حتما فضای آشپزخانه خود را در نظر بگیرید .بنابراین تجهیزات فست فود خود را متناسب با فضای آشپزخانه خریداری کنید.
در بسیاری اوقات اتفاق می افتد که افراد فضای در اختیار خود را در نظر نمی گیرندو در نتیجه در سفارش تجهیزات فست فود دچار اشتباه می شوند .بنابراین پیش از اقدام برای خرید تجهیزات ،اندازه گیری های لازم را انجام دهید.این اندازه گیری می تواند شامل اندازه گیری درب باشد که از این طریق می توانید بررسی کنید که آیا می توان تجهیزات خریداری شده را به داخل ساختمان وارد نمود یا خیر .
به دنبال برچسب انرژی باشید
در واقع راهی آسان برای مشخص کردن مقرون به صرفه بودن تجهیزات ،برچسب انرژی آبی است.این محصولات با صرفه جویی در مصرف انرژی میزان هزینه های صاحب کار را کاهش می دهد و پس انداز طولانی مدت را برای فرد به همراه خواهد داشت.
درحقیقت برچسب انرژی موجود بر تجهیزات فست فود نشان می دهد که این تجهیزات مطابق با الزامات و استانداردهای تعریف شده توسط آژانس حفاظت از محیط زیست هستند .استفاده از برچسب تجهیزاتی ضروری نیست اما در صورت انجام این کار می توانید مطمئن باشید که در آینده صورت حساب های شما به میزان چشمگیری کاهش یافته است و همچنین با این کار آلاینده هوای کمتری تولید می کنید.
مطمئن شوید که تمام کدهای محلی را رعایت می کنید
عدم رعایت قوانین مربوط به بهداشت یکی از بزرگترین کابوس های هر مدیر و یا مالکی است.چرا که عدم رعایت این قوانین،مالک را متحمل پرداخت جریمه های سنگین می کند.قبل از خرید تجهیزات آشپزخانه اطمینان حاصل کنید که با کلیه کدهای بهداشتی،ساختمان و آتش سوزی و سایر کدهای منطقه خود آشنا هستید .به یاد داشته باشید که کدهای محلی متفاوت هستند.
در مورد ضمانت ها مطلع شوید
هنگام خرید تجهیزات فست فود در مورد ضمانت نامه و گارانتی ها اطلاعات لازم را کسب کنید.اینکه مدت زمان گارانتی چه مدت است و یا اینکه ضمانت نامه در چه مواردی غیر مجاز می شود را بررسی کنید.
به طور کلی لازم به ذکر است که گارانتی تجهیزات می تواند به نوعی یک پس انداز باشد.پس در هنگام خرید حتما به آن دقت کنید.
ایجاد روابط با ارائه دهندگان تجهیزات فست فود
هنگامی که شما قصد خرید تجهیزات فست فود را دارید،مشاوره با متخصصان می تواند کمک بسیار بزرگی باشد.این افراد می توانند به شما در انتخاب بهترین محصول و تجهیزات کمک نمایند و در نتیجه سرمایه گذاری شما در آن با سود آوری همراه شود.
چگونه می توان از نظر و پیشنهادات متخصصان بهره مند شد ؟در واقع ارتباط با ارائه دهندگان تجهیزات فست فودی بهترین راه برای بهره مندی از توصیه های آن ها است.حفظ رابطه خوب با چنین افرادی می تواند در دراز مدت به شما کمک کند.چنین رابطه ای می تواند هنگامی که تجهیزات شما نیاز به تعمیر دارند،مفید باشد و در نهایت فرد ارائه دهنده تجهیزات می تواند تعمیر وسایل شما را در اولویت قرار دهد.
در نهایت لازم است که برای خرید تجهیزات فست فود قیمت های ارائه شده توسط فروشندگان مختلف را با یکدیگر مقایسه نمایید تا بتوانید این وسایل را با بهترین قیمت خریداری کنید.استفاده از تجهیزات فست فود دسته دوم نیز می تواند بسیاری از نیاز های شما را رفع نماید برای افرادی که بودجه کمی در اختیار دارند مفید باشد.اما هنگام خرید تجهیزات دسته دوم دقت کنید که این وسایل به تعمیر احتیاج ندارند و به درستی کار می کنند .برای این کار می توانید از فروشنده درخواست کنید تا این تجهیزات را به صورت امتحانی و طی مدت یک هفته مورد استفاده قرار دهید و پس از اطمینان از سالم بودن آن،نسبت به خرید این تجهیزات اقدام کنید.
نکاتی که برای خرید تجهیزات فست فود مطرح شد را در نظر بگیرید تا درنهایت بهترین انتخاب را برای آشپزخانه فست فود خود داشته باشید.
نکاتی در رابطه با خرید تجهیرات رستورانی کار کرده
تهیه تجهیزات رستوران،یکی از اصلی ترین بخش های کار برای رستوران داران و کسانی که می خواهند یک واحد غذایی تاسیس کنند،است و برای تاسیس یک رستوران نیاز به تجهیزات دارید که برای شرایط کاری مختلف مناسب باشد.گاهی اوقات ممکن است دستگاه ها برای مدتی خاموش شوند و در برخی موارد برای تعمیرات تا چندین روز از دسترس خارج شوند
به همین دلیل رستوران ها ممکن است سود و مشتریان خود را از دست بدهند .
بسیاری از رستوران داران تمایل دارند،تا از تجهیزات رستورانی کار کرده برای خود استفاده کنند .همه تجهیزات رستورانی کار کرده ممکن است با یکدیگر یکسان نباشند ،اما در اینجا قصد داریم برخی نکات در مورد استفاده از تجهیزات رستوران کارکرده را بیان نماییم .
1-کیفیت خوب
طبق برآوردهای صورت گرفته از هر 10 رستوران ،3 رستوران در سال اول کاری خود شکست خورده و 60 درصد از کل رستوران ها در 3 سال اول خود ورشکسته می شوند .در این موارد تجهیزات مورد استفاده در این رستوران ها باید در جای دیگری به کار گرفته شوند و در اکثر موارد این دستگاه ها به رستوران های دیگر فروخته می شوند .نکته قابل توجه این است که تجهیزات رستوران زیادی در رستوران های ورشکسته وجود دارد که زیاد از آن ها استفاده نشده است ،اما قیمت بسیار مناسب تری نسبت به دستگاه های نو دارند.
2-پس انداز کردن
استفاده از تجهیزات رستوران کارکرده برای افرادی که بودجه محدودی دارند،بسیار مناسب است.با این که تجهیزات و دستگاه های نو ،زیبا به نظر رسیده و ممکن است دارای ضمانت و خدمات پس از فروش باشد ،اما هزینه بسیار زیادی برای خریداران به همراه دارند ،به دلیل وجود برخی هزینه های دیگر مانند حقوق و دستمزدپرسنل،دریافت مجوزها ،بیمه،بازاریابی و مواد اولیه غذایی،بسیاری از رستوران داران ترجیح می دهند بودجه کمتری را به تجهیزات رستوران اختصاص داده و از دستگاه های کارکرده استفاده کنند.
3-تجهیزات استاندارد
در زمان خرید تجهیزات رستوران کارکرده،باید به امتیاز تجاری آن توجه کرد.این مورد نه تنها به دلیل استانداردهای ادارات بهداشت محلی امری اجباری است ،بلکه تجهیزات رستوران دارای امتیاز تجاری مربوطه،هزینه نگهداری کمتری داشته و تمیز کردن و استفاده از آن ها نیز آسان تر است .
4-شناسایی برندهای معروف و با کیفیت
در هنگام خرید تجهیزات رستوران باید به تولید کننده آن نیز توجه کرد .برندها و تولید کنندگانی که سابقه خوبی در تولید تجهیزات رستوران دارند را بشناسید و از آن برندها بیشتر استفاده کنید .این برندها معمولا دستگاههای با کیفیت و طول عمر بالا تولید میکنند.
5-بازرسی تجهیزات
اگر شما قصد خرید از یک حراجی تجهیزات رستوران یا حتی یک فروشگاه خرده فروشی را دارید ،حتما در هنگام خرید دستگاه را مورد آزمایش قرار دهید .مواردی مانند زنگ زدگی ،قطعات گم شده یا آسیب دیده و سایر مشکلات را بررسی کنید.هر چیزی که از طریق آن بتوان فهمید که دستگاه برای چه مدت مورد استفاده قرار گرفته و همچنین چگونه از آن نگهداری شده است،باید بررسی شود.حتی اگر سعی کنید بفهمید که دستگاه قبلا در چه مکانی مورد استفاده قرار گرفته ،می توانید از این طریق درباره میزان کار و نحوه نگهداری آن در گذشته اطلاعات کسب کنید.
6-ضمانت و گارانتی
هیچ گاه نباید یک دستگاه جدید را بدوم ضمانت و گارانتی خریداری کنید.اما در برخی موارد ،ممکن است بتوانید یک دستگاه کارکرده همراه با گارانتی را خریداری کنید .در هنگام خرید تجهیزات رستوران دست دوم در این مورد سوال کنید ،چرا که چنین دستگاه هایی تا مدت ها بدون مشکل برای شما کار کرده و هزینه های بسیار کمتری به همراه خواهند داشت.
7-مطابقت با قوانین و دستورالعمل های بهداشتی
در هنگام خرید تجهیزات رستوران باید به این نکته توجه داشت که این تجهیزات طبق جدیدترین قوانین و دستورالعمل های بهداشتی ساخته شده باشند.معمولا این قوانین توسط ماموران بهداشت منطقه ای مورد بررسی قرار می گیرد .به همین دلیل توجه به آن ضروری است .به خصوص در مورد دستگاه ها و تجهیزات قدیمی تر و با کارکرد بیشتر این موضوع اهمیت زیادی دارد .
8-احتیاط در مورد سرخکن ها
با این که در هنگام خرید هر نوع دستگاه و تجهیزات رستوران،باید بررسی های لازم انجام گیرد ،اما در مورد دستگاه های سرخکن باید احتیاط بیشتری به خرج داد.سعی کنید سرخکن هایی را خریداری کنید که کمتر مورد استفاده قرار گرفته و نگهداری بهتری از آن ها به عمل آمده باشد.اهمیت این موضوع به این دلیل است که دستگاه های سرخکن نرخ خرابی بالاتری نسبت به دستگاه های دیگر دارند .به همین دلیل سعی کنید امکان وجود نشت و خسارات دیگر وارد شده به دستگاه را به طور دقیق مورد بررسی قرار دهید
تجهیزات مختلف فست فود
همان طور که می دانیم با گسترش و گرایش مردم در سراسر دنیا به سمت فست فود ،ابزارها و تجهیزات فست فود در طیف گسترده ای تولید می گرددکه می تواند با فناوری های نوین در ایجاد سرعت بیشتر در فست فودها موثر باشد.از آن جایی که تجهیزات فست فود توسط شرکت های مختلفی تولید می شود می توان گفت که تنوع در این تجهیزات می تواند به چشم بیاید.همچنین کیفیت تجهیزات فست فود در ارائه خدمات مربوط به فست فود ها نیز می تواند تاثیر گذار باشد.در اینجا به بررسی تجهیزات مورد استفاده در فست فودها می پردازیم.
سرخ کن فشار در تجهیزات فست فود
معمولا از سرخ کن برای سرخ کردن بهتر مواد غذایی استفاده می شود و مواد غذایی تحت فشار سرخ می شوند.این دستگاه مانند اجاق گازهای فشار غذا را سرخ می کنند .سرعت طبخ غذا در این تجهیزات بسیار زیاد می باشد و هدف از تولید آن استفاده در مقاصد تجاری است.
این دستگاه در اندازه های مختلف برای استفاده کنندگان تولید می شود .همچنین می تواند عطر و طعم غذا را حفظ کند.از آنجایی که عمق سرخ کن های فشار زیاد می باشد غذاها می توانند به راحتی سرخ شوند.همچنین آب موجود در غذا در این تجهیزات فست فود از بین نمی رود و غذای شما خشک نخواهد شد.
از سرخ کن فشار نمی توان برای سرخ کردن مواد استفاده کرد زیرا در صورت بسته شدن درب،این دستگاه می تواند در اثر گرما به واشر صدمه وارد کند.درجه حرارت در سرخ کن فشار می تواند تا 250 درجه فارنهایت تولید شود.همچنین در برخی از این سرخ کن ها از درپوش شیشه ای استفاده می شود تا بتوانید طریقه سرخ شدن و طبخ غذا را مشاهده کنید.
این سرخ کن دارای واشرها و مکانیسم های ایمنی می باشد که قبل از باز کردن در سرخ کن می تواند فشار در سرخ کن را کاهش دهد.
میکسر خمیر
این تجهیزات فست فود می تواند در ایجاد خمیرها و نان ها مورد استفاده قرار گیرد.همان طور که از نام آن مشخص است می تواند محصولات و تولیدات خمیری را در کم ترین زمان ممکن آماده کند.این میکسرهای خمیر می توانند از 8 کیلو تا 120 کیلو خمیر را ورز دهند.این دستگاه هایاتوماتیک عمل چرخش و ورز دادن خمیر را به راحتی و بدون هیچ گونه دخالتی انجام می دهند.
این دستگاه می تواند در تجهیزات فست فود بسیار پر کاربرد باشد .این میکسر خمیر توسط جریان برق می تواند کار کند.همچنین با داشتن تایمر و سیستم های کنترل دیگر در این نوع از تجهیزات فست فود،به راحتی و در سرعت بالا و پایین ،همچنین داشتن کاسه معکوس،ترکیبات آرد با آب را ،به خوبی انجام دهد.
با داشتن میله ای در وسط کاسه میکسر خمیر،عمل چرخش خمیر برای ور آمدن آن انجام می شود .انواع مختلفی از میکسرهای خمیر توسط شرکت های مختلف تولید می شود که می تواند بنا به کاربری که دارند در محیط های متفاوتی از جمله مسکونی و صنعتی و تجاری از آن ها استفاده کرد.
اجاق گازهای مخصوص در فست فودها
اجاق گازها در فست فود می تواند به عنوان قلب اصلی تجهیزات فست فودها باشد.از این رو می توان گفت که با داشتن یک اجاق گاز خوب می توانید در کیفیت پخت غذاها و همچنین سرعت طبخ تا حدود زیادی تاثیر گذار باشید. از آن جایی که شرکت های مختلفی انواع متفاوتی از اجاق گازها را تولید می کنند می توان گفت که این تجهیزات می تواند بنا به نوع مصرف در اندازه ها و قدرت های متفاوتی ساخته شوند.
قطعا اجاق گازی که برای فست فودها استفاده می شود باید دارای ویژگی های بیشتری نسبت به اجاق گازهایی که در خانه ها استفاده می شود باشد.می توان ویژگی های این اجاق گاز ها را به این صورت بیان کرد.
از آن جایی که این اجاق گازها در فست فود ها استفاده می شود باید دارای ابعاد و اندازه های بزرگ تری نسبت به نوع خانگی آنها باشند.
جنس مورد استفاده در گازهای مورد استفاده در فست فودها باید از نوعی باشد که در اثر استفاده زیاد خراب نشود و بتواند تا مدت زیادی دارای ماندگاری باشد.
بنابراین جنس آن باید از فولاد ضدزنگ ساخته شده باشد.می توان از استیل ضد زنگ نیز استفاده شود.این مواد علاوه بر ماندگاری زیاد قابلیت تمیز شدن راحت تر را دارند.
گرمایی که اجاق گازهای فست فود تولید می کنند باید دارای دمای بالایی باشد تا بتواند در کمترین زمان بهترین پخت و کیفیت را ارائه دهد .اجاق گاز های بزرگ با شعله های بزرگ می توانند این گرما را تولید کنند.
این اجاق ها باید دارای گریل ذغالی،فرو شعله های پخت و پز باشند تا بتوان سفارشات مختلف را همزمان با یکدیگر بر روی آن ها انجام داد .
یخچال فریزرهای مخصوص تجهیزات فست فود
برای اینکه بتوان مواد غذایی را به صورت سالم نگه داشت و از ایجاد فساد در آن جلوگیری کرد باید از یخچال فریزر مخصوص به فست فود ها استفاده کرد .این یخچال ها باید دارای ویژگی هایی باشند که در فست فود ها بتوانند اعتماد مشتری را از لحاظ سالم بودن مواد غذایی جلب کنند.
اندازه این یخچال می بایت تا حدی باشد که انواع مواد غذایی بتوانند با فضای مناسبی در دسترس مشتریان قرار گیرد .
درب یخچال ها باید شیشه ای باشد تا مشتری بتوانند راحت تر خوراکی ها و نوشیدنی های داخل یخچال را ببینید و از آنها استفاده کند.
درجه دمای یخچال های فست فود باید در حدودی باشد که مواد دچار یخ زدگی نشوند.البته در قسمت فریزر این یخچال ها دمای بالایی برای یخ زدن لازم است تا مواد فاسد نشوند.
جنس یخچال های مورد استفاده به عنوان تجهیزات فست فود باید از فولاد مقاوم ،ضدزنگ و سبک باشد تا بتوان به راحتی آن را جابه جا کرد.همچنین قابلیت تمیز شدن راحت را نیز داشته باشد.
باید نور LED که در یخچال ها استفاده می شود به حدی باشد که در زمان تاریکی به راحتی عمق یخچال قابل مشاهده باشد.
این تجهیزات گفته شده از جمله مهمترین و ضروری ترین تجهیزات فست فود می باشند که باید در هر فست فودی وجود داشته باشد.با استفاده از این امکانات عمل پخت و سرخ کردن غذاها راحت تر صورت می گیرد.
خرید تجهیزات فست فود :نو یا کارکرده؟
تکنیک های توسعه
شروع هر کسب و کاری با صرف هزینه همراه است معمولا هر چقدر میزان تجهیزات سخت افزاری یک کسب و کار بیشتر باشد هزینه های اولیه آن مجموعه نیز بیشتر خواهد بود.رستوران ها و فست فود ها از این دست هستند . اگر شما قصد راه اندازی فست فود را دارید باید بدانید که تجهیزات فست فود بسیار متنوع و گسترده شده اند ،چرا که رقابت در این بازار افزایش یافته است و برندهای مختلفی بر روی این محصولات کار می کنند که باعث افزایش کیفیت و همچنین قیمت تجهیزات فست فود گردیده است.
هنر مدیریت شما برای شروع کسب و کار بسیار مهم است اگر قصد دارید قدم به قدم رشد و پیشرفت نمایید باید از ابتدای کار با برنامه ریزی شروع کنید چرا که تجهیزات فست فود رکن اصلی شروع کار است و همچنین قیمت های متفاوتی در بازار دارد.
مزایای استفاده از دستگاه و تجهیزات فست فود نو در مقابل کارکرده چیست؟
درست است که استفاده از تجهیزات فست فود کار کرده می تواند قدری هزینه های شما را پایین بیاورداما باید با مقایسه تمامی عوامل به انتخاب میان تجهیزات قدیمی و جدید بپردازید.در بعضی از شرایط می توانید بخشی از تجهیزات فست فود خود را از وسایل قدیمی تهیه کنید و بخش دیگری را از تجهیزات جدید خریداری نمایید.نکته دیگر این است که در برندهای قدیمی دوام و کیفیت کالاها بسیار بالاتر از برخی برندهای جدید است.
در کنار مزایای تجهزات فست فود قدیمی باید به معایب آن ها نیز اشاره کرد.مهم ترین مشکل این دستگاه ها می توان طول عمر کم آن ها ،خراب شدن یکباره ،عدم پشتیبانی و گارانتی آن ها اشاره کرد.چرا که تضمینی برای این دستگاه ها و کیفیت آن ها وجود ندارد و تشخیص به عهده خودتان است.
مورد دیگر نیز می توان به عدم زیبایی برخی دستگاه های قدیمی و وجود خط و خش بر روی آن ها به خاطر کار کرده بودن اشاره کرد ،عاملی که حداقل در دید مشتریان قرار بگیرد ممکن است نطر آن هارا راجع به استاندارد بودن دستگاه و غذاهای شما تغییر دهد .
تجهیزات فست فود و تاثیر آن ها در فروش
تجهیزات فست فود در دنیای امروزی که فست فود ها تبدیل به عادات همیشگی غذایی مردم شده اند ،بسیار گسترده هستند .بسیاری از این تجهیزات هر روز در حال کامل تر شدن می باشندو در طراحی و تولید آن ها سعی شده تا نیاز های بیشتری تحت پوشش قرار بگیرد.
همان طور که می دانید نیازهای اصلی مردم در صنعت فست فود،در اختیار داشتن غذاهای جدید و خوشمزه و در عین حال با کیفیت است.اگر بتوانید به نیازهای اساسی مردم در این صنعت پاسخ دهید،می توانید بازار مطمئن و پر سودی را تجربه نمایید.در این بین استفاده کردن از تجهیزات فست فود که دارای درجه بندی کیفیت بالاتری هستند بسیار اهمیت دارند .شما می توانید به صورت رایگان مشاوره خرید تجهیزات فست فود را دریافت نمایید کافی است که با کارشناس فروش ما تماس بگیرید.
تجهیزات اصلی:
به تجهیزاتی که برای تهیه و آماده سازی فست فودهایی مانند پیتزا و .... لازم دارید،تجهیزات اصلی گفته می شوند.شما می توانید تجهیزات فست فود مورد نیاز خود را از برترین برندهای تولید کننده در سرتاسر دنیا تهیه نمایید.نکته ای که وجود دارد این است که چه هزینه هایی برای تجهیز مغازه لازم است و چطور می توان این هزینه ها را کاهش داد.درعین حال استفاده از تجهیزات فست فود با کیفیت نیز،باید در کانون توجه شما باشد.
در صنایع غذایی و بخصوص فست فودها کیفیت غذایی که به مخاطبان خود ارائه می نمایید بسیار مهم است.بنابراین به تجهیزات فست فود با کیفیت نیاز دارید.شما با در اختیار گرفتن تجهیزات اصلی و جانبی با کیفیت،می توانید برند خود را در صنایع فست فود ایجاد نماییدو با ارائه و طبخ فست فودهای روز جهان،هر روز به اعتبار برند خود بیفزایید.
میزان مصرف انرژی در تجهیزات فست فود:
یکی از عواملی که می تواند انتخاب شما هنگام خرید تجهیزات فست فود را تحت الشعاع قرار دهد میزان مصرف انرژی دستگاه ها است.اولین نکته این است که عموما دستگاه های طبخ و پخت فست فودها گازی هستند و با گاز کار می کنند.شما می توانید با بررسی کاتالوگ و اطلاعات تجهیزات مختلف،اقدام به خرید آن ها نمایید. اگر دستگاه هایی که به لحاظ مصرف انرژی درجه بندی مطلوبی دارند را انتخاب نمایید در بلند مدت برگشت هزینه های صرف شده برای تجهیزات فست فود دور از انتظار نیست.
سرعت تولید در هر ساعت:
برخی از تجهیزات فست فود براساس سرعت تولید آن ها دسته بندی می شوند.بنابراین در هنگام خرید می بایست به این نکته نیز توجه داشته باشید.اگر فرپیتزا خریداری می کنید علاوه بر میزان مصرف انرژی ،تعداد پیتزایی که دستگاه می تواند در ساعت تولید کند نیز مهم است،ولی در عین حال همچنان کیفیت تولید پیتزا نسبت به میزان مصرف انرژی و سرعت کار دستگاه در اولویت قرار دارد.البته برخی از تجهیزات هم درگیر سرعت تولید نخواهد بود.
در خاطر داشته باشید کلیه دستگاه ها و تجهیزات فست فود که می خواهید تهیه نمایید در بخش فروشگاه اینترنتی سایت موجود است و میتوانید قبل از خرید تجهیزات با تماسی که با کارشناس فروش میگیرید اطلاعات دقیق و روشنی از هزینه ها در اختیار داشته باشید. هر دستگاهی برای برآوردن نیازی از مشتریان شما تولید شده است.برخی از دستگاه ها نیز با چند کاربری و برای تولید چند محصول به صورت همزمان کارایی خواهند داشت.
انتخاب یک دستگاه بستنی ساز خوب
بستنی یکی از گزینه های انتخابی برای تمام فصول و هر زمان از سال است اما در تابستان شادی بیشتری را برای افراد فراهم می کند .بهتر است قبل از اینکه یک ظرف بستنی را به سبد خرید خود اضافه کنید ،مواد تشکیل دهنده ی آن را بررسی کنید .
اگر شما به تثبیت کننده ها ،امولسیفایرهاو سایر مواد افزودنی و معماهای موجود در بستنی اهمیت می دهید،شاید زمان آن رسیده است که بستنی خود را تهیه کنید.تهیه بستنی به کمک دستگاه بستنی ساز برقی کار آسانی است.اما چگونه یک دستگاه بستنی ساز باکیفیت را انتخاب می کنید که مناسب شما باشد؟
دستگاه بستنی ساز وسیله ای است که وجود آن برای هر کافی شاپ یا مغازه بستنی فروشی لازم است و یکی از تجهیزات اصلی کافی شاپ به شمار می آید.دستگاه بستنی ساز مقادیری از مواد را ترکیب کرده و بستنی مورد علاقه ی شما را آماده می سازد.این دستگاه علاوه بر رستوران ها و کافی شاپ ها عموما در خانه ها نیز مورد استفاده قرار می گیرند.
دستگاه بستنی ساز برقی روی این اصل کار می کند که مواد بستنی را تا زمانی که غلیظ شوند و به بستنی خامه ای تبدیل شوند،خرد می کنند.
اگر بستنی در حین انجماد به طور مداوم خرد نشود،این مواد به کریستال های بزرگ یخی تبدیل می شوند و در نتیجه بستنی باکیفیت بسیار پایینی ایجاد می شود.بنابراین،برای تولید بستنی نرم و یکدست،مواد تشکیل دهنده آن باید به طور مداوم هم زده و هوادهی شوند.
تمام دستگاه های بستنی ساز برقی دارای سه بخش اصلی هستند:
یک مخزن استوانه ای خارجی،یک محفظه و یک همزن
محفظه ی اصلی دستگاه بخشی از دستگاه است که مواد بستنی در آن قرار می گیرد.سپس محفظه داخل مخزن خارجی نگه داشته می شود .همزن دستگاه در مرکز محفظه اصلی ثابت است.همزن توسط موتور الکتریکی کوچکی هدایت می شود که نیروی خارجی را تامین می کند و یا ممکن است در برخی از مدل ها به وسیله باتری کار کند.دستگاه های بستنی ساز برقی که بخشی از تجهیزات کافی شاپ ها و تجهیزات رستوران را تشکیل می دهند تقریبا به دو دسته تقسیم می شوند:دستگاه هایی که نیاز به فریز کردن کاسه از قبل دارند و دستگاه هایی با واحدهای فریز داخلی
دستگاه کاسه ای جمع و جورتر است اما ضروری است که کاسه مربوط به مواد از قبل کاملا یخ زده باشد وگرنه به سادگی کار نخواهد کرد .هنگامی که کاسه را درون فریزر می گذارید،مایع درون دیواره های آن شروع به انجماد میکنند و سپس دستگاه آماده استفاده می شود.
یکی از ویژگی های دستگاه کاسه ای اندازه آن است ،از آنجایی که این دستگاه های بستنی ساز کوچک تر هستند ،امکان جابجا کردن آن ها هنگامی که مورد استفاده قرار نمی گیرند.راحت تر بوده ،همچنین ارزان تر هستند .اگر تازه کار هستید ،شاید قبل از خریدن دستگاه بستنی ساز دارای فریزر داخلی ،بهتر باشد یکی از دستگاه های ساده را امتحان کنید. قبل از اقدام به خرید ،مشخصات محصول را بررسی کنید تا مطمئن شوید کاسه آن داخل فریزر شما قرار می گیرد .
دستگاه های بستنی ساز کاسه ای که از سری تجهیزات مهم کافی شاپ هستند ،به صورت دستی کار می کنند ،بنابراین باید مراقب آن ها باشید و دستگاه را بعد از زمان توصیه شده برای خاموش کردن خاموش کنید.
گزینه دیگر برای تکمیل تجهیزات کافی شاپ و انتخاب یک دستگاه بستنی ساز ،دستگاه بستنی سازی است که دارای یک فریزر داخلی است.این دستگاه ها قطعات بزرگ تری دارند و روی میز آشپزخانه یا کافی شاپ قرار می گیرند .کاسه این دستگاه ها نیازی به فریز شدن از قبل ندارند .چرا که دستگاه به صورت خودکار این کار را برای شما انجام می دهد.معمولا یک دکمه برای شروع سرد شدن کاسه وجود دارد و پنج تا 10 دقیقه پس از فشردن آن ،می توانید مخلوط بستنی خود را درون آن بریزید.
به طور معمول ،می توانید نوع فرایند انجماد مانند ژلاتو،سوریت یا بستنی را انتخاب کنید.دستگاه بعد از زمان مشخص شده برای هر نوع،به طور خودکار متوقف می شود و بعد از چند ساعت وارد حالت ذخیره سازی می شود.
آیا طرفدار دستگاه های بستنی ساز دارای فریزر داخلی هستند؟باید بدانید که در میان تجهیزات کافی شاپ و تجهیزات رستوران،آن ها تقریبا جزو دستگاه های گران هستند و قیمتشان چندین برابر دستگاه های مهمولی است .همچنین این دستگاه های بستنی ساز فضای زیادی را به خود اختصاص می دهند.اگر آشپزخانه یا کافی شاپ بزرگی دارید که دارای تعداد زیادی میز است،انتخاب این مدل از دستگاه برای شما ایده آل است .علاوه بر این باید بدانید که آن ها سبک نیستند و اگر آن را روی پیشخوان قرار دهید،بعد از هر بار استفاده باید اجازه دهید تا مایعات داخل آن به طور کامل خشک شود.
دستگاه کرپ
موارد مهم در هنگام تهیه ی یک دستگاه کرپ ساز
کرپ یک نوع غذا یا میان وعده تهیه شده از آرد و شیر با مزه شیرین است که امروزه به عنوان غذای ملی فرانسه در نظر گرفته می شود و در حال حاضر رستوران ها و کافی شاپ های زیادی وجود دارند که دو نوع کرپ را به مشتریان خود ارائه می کنند:
کرپ با سس گوجه فرنگی (پخته شده با آرد گندم سیاه سنتی )که رنگی تر و تیره تر است
کرپ شیرین (پخته شده با آرد سفید گندم) که می تواند با میوه ،کرم،خامه ،بستنی یا هر نوع دسر دیگری ارائه شود.
واضح است که در حال حاضر کرپ به عنوان یک میان وعده سریع و خوشمزه در بسیاری از کشورها طرفداران بسیاری پیدا کرده است و در بیشتر کشورها،رستوران ها و کافی شاپ هایی هستند که صرفا به تهیه و ارائه کرپ ها اختصاص داده شده اند .
اما با این حال باید بدانید که اگر یک کافی شاپ یا رستوران دارید و علاقه مند هستید که کرپ را در منوی خود بگنجانید در ابتدا نیاز دارید که تجهیزات مورد نیاز برای پخت کرپ را تهیه کنید و این تجهیزات در ابتدا شامل دستگاه کرپ ساز می شود.برای انتخاب صحیح یک دستگاه کرپ ساز بهتر است نکات زیر را در نظر داشته باشید.
اندازه و سایز صفحه
اولین و مهمترین مساله در نظر گرفتن این موضوع است که:آیا شما کرپ های بزرگ می خواهید ؟بنابراین انتخاب دستگاه کرپ ساز با صفحه داغ بزرگ تر،تطبیق پذیری انتخاب شما را از لحاظ اندازه بیشتر خواهد کرد .بعضی از مدل ها قادر به تولید کرپ هایی با قطر 13 اینچ هستند ،نکته قابل توجه در مدل های بزرگ تر این است که آن ها فضای بسیار زیادی را اشغال می کنند که این ویژگی برای دستگاه ها و تجهیزات رستوران و کافی شاپ که با پخت و پز مرتبط هستند ،مناسب نیستند و به جهت اشغال فضا باعث می شوند که فقط گاهی اوقات از آن ها استفاده شود.برخی از مدل های جایگزین در دستگاه های کرپ ساز ،صفحه داغ را به دو دسته کوچک تقسیم می کنند که به شما امکان می دهد چندین مینی کرپ را همان زمان تولید کنید .تصمیم شما در نهایت به چگونگی فضای آشپزخانه شما بستگی دارد و به اینکه تصمیم داشته باشید به طور مرتب کرپ های خوشمزه در منو خود ارائه دهید.
کنترل دما
آن چیزی که باعث ایجاد چروک و یا ترک روی کرپ شما می شود ،عدم توانایی دستگاه در انتقال حرارت به طور مساوی در صفحه پخت آن است .این ویژگی یک نکته کلیدی در سرمایه گذاری هنگام خرید یک دستگاه کرپ ساز است.بعضی از مدل ها قابلیت های کنترل دما را ارائه می دهند،به خصوص در مورد دستگاه هایی که صفحه داغ به طور خودکار خنک می شود تا از سوختن جلوگیری کند.اگر همیشه با انتخاب و تنظیم دمای دقیق و درست هنگام پخت مشکل دارید،وقت آن است که بر روی یک دستگاه کرپ ساز جدید با قابلیت انتخاب و تنظیم دما سرمایه گذاری کنید.
ویژگی های سازگاری
اگر شما یک فرد کاملا تازه کار در زمینه پخت کرپ هستید ،بهتر است هنگام تهیه دستگاه کرپ ساز خود به سایر ویژگی هایی که مدل برای سهولت و راحتی بیشتر در استفاده ارائه می دهد نگاه کنید.بعضی از آن ها "آسان پاک شو"هستند،که به این معنی است که خمیر استفاده شده احتمالا کوچک تر از صفحه داغ است و این نظافت دستگاه را بعد از استفاده سهولت می بخشد،و بسیاری از دیگر مدل ها با ابزارهای اضافی و اسپاتول ها برای پخش کردن مخلوط خمیر به صورت یکنواخت روی می آورند.یک ویژگی کلیدی برای بررسی کردن ،نگاه به "لبه"اطراف صفحه داغ است ،که از تخلیه بیش از حد خمیر از دو طرف جلوگیری می کند.
سرعت ریز پردازنده
هنگامی که بحثبه سرعت می رسد،همه کرپ ساز ها مشمول این ویژگی نمی شوند،در صورت خرید آنلاین ،بررسی ها و توضیحات بیشتر در مورد دستگاه ها را بخوانید تا ببینید که صفحات داغ در چه مدت زمانی قادر به رسیدن به گرمای مورد نیاز خود هستند .بهترین مدل ها ،کرپ های شما را در حدود 3 دقیقه می پزند .سرعت انتقال گرما توسط صفحه داغ همپنین باید به پخت تعداد بیشتری کرپ منجر شود.
در پایان میزان سرمایه گذاری شما در خرید یک کرپ ساز،بستگی به میزان استفاده خارج از برنامه شما از آن دارد .برای استفاده گاه به گاه،مدل های متوسط می توانند مناسب تر باشند.با این حال،لازم به ذکر است که کرپ یک غذا یا اسنک بسیار متنوع است که می تواند به عنوان یک میان وعده شیرین خورده شود و شما ممکن است متوجه شوید که کرپ در منوی شما پرطرفدارتر از چیزی است که انتظار داشته اید،هرکدام از مدل هایی که انتخاب می کنید ،باید این را در نظر داشته باشید که هدف کلی شما از تهیه دستگاه کرپ ساز این است که زندگی شما را ساده تر کند.بنابراین شما باید مدل هایی را که به فرایند پخت کمک می کنند ،بررسی کنید و مزایای آن ها را نسبت به سایر مدل ها مقایسه کنید.
دستگاه آب پرتقال گیری Zumex
دستگاه آب پرتقال گیری Zumex یکی از بهترین آب میوه گیری های عصر حاضر در تجهیزات کافی شاپ است که به علت تکنولوژی که در آن به کار رفته مشتریان زیادی را به خود جذب کرده است .ما قصد داریم در این مقاله توضیحات جامع و مختصری را در خصوص کیفیت این دستگاه به شما عزیزان ارائه دهیم.
مشخصات دستگاه آب پرتقال گیری Zumex
وجود دستگاه آب پرتقال گیری Zumex در خانه یکی از الزامات هر آشپزخانه ای است.این دستگاه در داشتن رژیم غذایی سالم تر در طول شبانه روز کمک کرده و حتی در مواردی مانند بیماری های سرماخوردگی نقش اساسی در بین لوازم خانه را ایفا خواهد کرد .در این راستا شرکت وما مدلی از دستگاه آب پرتقال گیری را به بازار عرضه کرد که تمام احتیاجات شما را پاسخ خواهد داد.شرکت برای این دستگاه ابعادی را در نظر گرفته که به آسانی در هر کجای خانه جا شده و لازم به نگرانی نخواهد بود .
دستگاه آب پرتقال گیری Zumex علاوه بر اینکه یک دستگاه خانگی است با آن حتی می توانید در کافی شاپ یا رستوران های خود بهترین آبمیوه های طبیعی را بگیرید و به مشتریان خود ارائه دهید و مرغوب ترین و بهترین جنس در آن به کار رفته است.همچنین در فشرده سازی مرکبات از سیستم های بسیار قوی و مدرن به کار رفته که عملیات را به بهترین نحو انجام می دهد.اجزای سازنده داخلی آن مانند اجزای بیرونی دقیق و حرفه ای طراحی شده که به طول عمر این دستگاه افزوده و مادام العمر برایتان کار خواهد کرد.
این دستگاه در رستوران ها و فست فودها نیز کاربرد بسیاری دارد.سرعت و قدرت دستگاه های مدل Zumex به حدی قابل قبول است که به راحتی می تواند نیاز این مجموعه را برطرف سازد چرا که در فست فودها نیاز است که آب میوه به صورت تازه به تازه گرفته شود.همچنین در بسیاری از فست فود ها این کار در جلوی مشتری ها انجام می گیردکه زیبایی و کیفیت دستگاه برای مشتری نمایان است.همچنین باید دستگاه به قدری قدرتمند باشد که ضایعات کمتری ایجاد کند که در بحث هزینه ها نیز صرفه جویی به عمل آیدو بخش زیادی از میوه به آبمیوه باکیفیت تبدیل گردد.
ویژگی های یک کافی شاپ خوب
با گذشت زمان ،فروشگاه های قهوه و کافی شاپ ها هر روز محبوبیت بیشتری کسب می کنند و به نظر می رسد که کافی شاپ ها مفهوم اصلی خود را در سال های گذشته تغییر داده اند .کافی شاپ ها امروزه فضای بسیار متمایزی دارند و از مکان هایی که شما به سادگی وارد آن ها شده ،قهوه خود را گرفته و خارج می شوید ،فاصله گرفته اند.اما چه چیزی برخی از کافی شاپ ها را بسیار محبوب تر از دیگران می سازد؟
یک مطالعه کیفی در سال 2006 نشان می دهد که نمونه موفق یک کافی شاپ (از دیدگاه مشتریان) دارای پنج ویژگی اصلی است که شامل پاکیزگی ،عطر و رایحه،نورپردازی،مبلمان راحت و دید کافی می شود.
1-پاکیزگی در کافی شاپ
مطمئنا اکثر ما تمیز بودن را به عنوان یک معیار ضروری در انتخاب یک کافی شاپ می دانیم و این قابل درک است که چرا پاکیزگی در انتخاب یک فضای مرتبط با خوردن و آشامیدن ضروری است.بنابراین،یک دلیل خوب وجود داردکه چرا الزامات قانونی سختگیرانه برای استانداردهای بهداشتی در این نوع مکان ها وجود دارد.استفاده از ابزار و موادی با قابلیت تمیز کردن آسان و موادی که به طور موثر میتوانند لکه های اجتناب ناپذیر و تصادفی را به راحتی بزدایند و برای استفاده مکرر طراحی به خصوص شده اند،در طراحی فضای کافی شاپ علاوه بر مراقبت مداوم مدیریت و پرسنل برای پاکیزگی به شما کمک می کند تا کافی شاپی تمیز و پاکیزه داشته باشید.
2-عطر و رایحه در کافی شاپ
تقریبا یک واقعیت مهم زمانی که ما در مورد یک کافی شاپ صحبت می کنیم ،این است که اولین ارتباط طبیعی یک کافی شاپ با آنچه که ما انتظار داریم با آن مواجه شویم،عطر قهوه است،بنابراین تعبیه یک سیستم تهویه که به طور خاص برای استفاده از این عطر در فضای کافی شاپ طراحی شده است مطمئنا به شما کمک می کند تعداد سفارش های مشتریان خود را افزایش دهید و در صورتی که برخی از جریان هوای خوش عطر به سمت خارج هدایت شود،مشتریان بیشتری را نیز دریافت میکنید.
3-نورپردازی در کافی شاپ
به نظر می رسد سیستم روشنایی مهم ترین مورد در لیست مواردی است که افراد در مورد ویژگی های یک کافی شاپ خوب به ذهنشان می رسدو از آن جالب تر این است که کافی شاپ های امروزی مکانی محبوب برای مطالعه و کار هستند و این به این دلیل است که این نوع کسب و کار تبدیل به نوع خاصی از فضای اجتماعی شده است که به همین خاطر ارائه نورپردازی مناسب به مشتریان ،استفاده از منابع نور طبیعی،ایجاد فضای دوستانه وهمچنین استفاده از اشیا و نورپردازی تکمیلی که دارای ویژگی های بازتابی مناسب هستند ،بسیار مهم است.
4-مبلمان راحت در کافی شاپ
ویژگی چهارم برای یک کافی شاپ خوب،استفاده از مبلمان و میز و صندلی خوب و راحت است که برای ما جای تعجب نیست.بله،علاوه بر ویژگی های که ذکر کردیم،مبلمان یک کافی شاپ نیز باید راحت باشد.با این حال ،مطالعات نشان می دهند که صاحبان در مورد این موضوع با دقت کافی فکر نمی کنند.در حقیقت،در این مطالعه در یکی از کافی شاپ ها مشخص شد که محبوب ترین بخش از یک دست مبلمان،یک صندلی پشتی دار بود که کثیف و پوشیده شده از خاک بود و مشتریان آن را به طور مداوم استفاده می کردند،اما سوال اصلی این است که چرا افراد باید از این مبل کهنه و کثیف استقبال کنند؟وپاسخ ما به شما این است که این مبل تنها صندلی راحت ر دسترس بوده است.اما همچنین باید ذکر شود که گاهی مبلمان هایی که خیلی جذاب و راحت هستند ممکن است از دیدگاه مالک بهترین انتخاب باشد و مهم است که بدانیم گاهی سادگی و کارایی مبلمان و میز و صندلی می تواند مشتریان بیشتری برای ما جذب کند.
5-دید خوب در کافی شاپ
آخرین مسئله مهم طراحی در پنج نکته گفته شده ما وجود دید کافی و منظره خوب در کافی شاپ است.در حالت ایده آل،بهتر است که حداقل برخی از مشتریان به نمای خارجی اشراف داشته باشند و بتوانند به فضای بیرون از کافی شاپ نگاه کنندو به آنچه در اطراف کافی شاپ اتفاق می افتد آگاهی داشته باشندو ترجیحا بهتر است که این فضا بخشی از طبیعت یا محیطی با نور طبیعی باشد.
عناصر دیگری که در ایجاد یک کافی شاپ خوب اهمیت دارند عبارتند از:عطر دلپذیر فضا،روشنایی طبیعی،دکور،رنگ و طراحی کلی زیبا.به هر حال،شما را تشویق می کنیم که از تمام مواردی که در راه اندازی کافی شاپ خوب ،موثر هستندآگاه باشید،زیرا این یک فرصت برای تجربه اتفاقات جدید است،به عنوان مثال ،نوع تعاملات اجتماعی ،ایجاد حس دلبستگی و یا تاثیر ارتباط با جامعه از موارد مهم در موفقیت کافی شاپ است.
مراحل اصلی راه اندازی کافی شاپ
اگر تصمیم به راه اندازی تجهیزات کافی شاپ دارید با ما همراه باشید تا نکات اصلی و مهمی که باید به آن توجه داشته باشید را با شما در میان بگذاریم .اگر می خواهید در ایجاد،راه اندازی و البته توسعه کافی شاپ موفق عمل نمایید لازم است تا در گام نخست ،یک طرح تجاری کوتاه و مختصر در حد یک صفحه برای کافی شاپ خود تدوین نماییددر این طرح باید مشخص باشد که تجارت شما چیست؟چگونه شمارا به سود می رساند؟مشتریان و رقبای شما چه کسانی هستند ؟برنامه توسعه شما به چه صورت است و موانع پیش روی شما برای پیشرفت چیست؟هزینه ها را پیش بینی کنید وتلاش کنید بودجه لازم را تامین نمایید برای هزینه های پیش بینی نشده نیز پس انداز نمایید.
یافتن ساختمان مناسب ،گامی مهم در راه اندازی کافی شاپ
برای یافتن ساختمان مناسب جهت راه اندازی کافی شاپ ،زمان کافی را در نظر بگیرید و در خصوص این گام مهم و حیاتی ،عجله نکنید.یک ساختمان مناسب باید در جایی قرار داشته باشد که مشتریان شما زیاد تردد می کنند و جای پارک مناسبی داشته باشد .ساختمان باید با طرح دکوراسیون داخلی مدنظر شما متناسب باشد .البته باید توجه داشته باشید که فضای کافی برای اهداف شما را داشته و هزینه آن نیز با بودجه شما منطبق باشد.
طرح چیدمان حساب شده در راه اندازی کافی شاپ
در راه اندازی تجهیزات کافی شاپ اهمیت دارد که از قبل بر روی طرح چیدمان تفکر کافی داشته باشید.دکوراسیون داخلی و تجهیزات کافی شاپ را بایستی با رعایت نکاتی انجام دهیدبرای مثال کارکنان باید دسترسی کافی به لوازم و موادی که نیاز دارند داشته باشند.مشتریان باید فضای خصوصی کافی داشته باشند .طرح هارا تدوین نمایید و بارها خود را در این طرح،در حال کار تصور کنید تا ایرادات احتمالی را بیابید.بهتر است فقط متمرکز فضای داخل کافی شاپ نباشیدو برای فضای بیرون از کافی شاپ نیز برنامه ریزی نمایید.
تامین نیروی انسانی حرفه ای و متخصص در راه اندازی کافی شاپ
نیروهای انسانی را که برای ارائه خدمات و مدیریت کافی شاپ لازم دارید ،شناسایی کنید و قبل از راه اندازی تجهیزات کافی شاپ،این نیرو هارا شناسایی و همکاری آنان را جلب نمایید .فراموش نکنید یک حسابدار یا صندوقدار،در موفقیت شما می تواند بسیار تاثیر گذار باشد.
برنامه ریزی برای خرید های روزانه در راه اندازی کافی شاپ
حجم خرید های روزانه در مدیریت یک کافی شاپ زیاد است .برای این خرید ها برنامه ریزی نمایید.تلاش کنید تا تمامی خرید ها را پیش بینی نموده و مراکز خرید را که در فاصله مناسبی از کافی شاپ شما قرار دارند،انتخاب نمایید.
بازاریابی را قبل از راه اندازی کافی شاپ آغاز نمایید
قبل از راه اندازی تجهیزات کافی شاپ ،برنامه های بازاریابی را تدوین و اقدامات برای جذب مشتری را آغاز نمایید تا بتوانید مدیریت زمان بهتری داشته باشید.